ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

NEA Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης με Λαχανικά από τον Μπάρμπα Στάθη!

Δύο νέοι, απολαυστικοί συνδυασμοί Ζυμαρικών με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης, ήρθαν για να προσθέσουν γεύση και θρεπτική αξία στο καθημερινό σας τραπέζι: Βίδες ολικής άλεσης με …

04.06.2020| Updated: 25.06.2021
NEA Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης με Λαχανικά από τον Μπάρμπα Στάθη!

Δύο νέοι, απολαυστικοί συνδυασμοί Ζυμαρικών με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης, ήρθαν για να προσθέσουν γεύση και θρεπτική αξία στο καθημερινό σας τραπέζι: Βίδες ολικής άλεσης με μελιτζάνα & βασιλικό και Πένες ολικής άλεσης με μανιτάρια & βασιλικό!

Οι δύο νέες γευστικές προτάσεις ξεχωρίζουν τόσο για τους υπέροχους συνδυασμούς λαχανικών με εκλεκτά ελληνικά ζυμαρικά όσο και για την υψηλή διατροφική τους αξία! Πηγή φυτικών ινών και πρωτεϊνών και με υψηλή περιεκτικότητα σε σελήνιο, τα δύο νέα προϊόντα έχουν ήδη τοποθετηθεί στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, εμπλουτίζοντας τη σειρά των Ζυμαρικών με Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης.

Απολαύστε τα ως κυρίως γεύμα , ως πρωτότυπο συνοδευτικό ή ως βάση για τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες σας! Σε 15 μόλις λεπτά και προσθέτοντας μόνο νερό και λίγο ελαιόλαδο, μαγειρεύουμε νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά με την εγγύηση Μπάρμπα Στάθης!

Μπάρμπα Στάθης. Εδώ και 50 χρόνια, μας κάνει καλό!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT