ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο κατάστημα Cellier στο Navarino Waterfront Agora

Το 7o κατάστημα Cellier άνοιξε η GENKA1877, η ιστορική, οικογενειακή, Ελληνική εμπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται από το 1877.

07.07.2023
Νέο κατάστημα Cellier στο Navarino Waterfront Agora

To ολοκαίνουριο κατάστημα Cellier βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο Navarino Waterfront Agora στη Μεσσηνία, διαθέτει την πιο ενημερωμένη συλλογή Ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων με τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των γηγενών ποικιλιών από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου καθώς και από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ διατηρεί σπάνια συλλογή διεθνών ετικετών κρασιού, ποτών και fine wines με ετικέτες από όλο τον κόσμο!
Στο Cellier Navarino Waterfront Agora, θα ξεκινήσει κύκλος γευσιγνωσιών όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα.

Όπως δήλωσε ο κ. Βλαχογεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος GENKA1877, «Το Cellier Navarino Waterfront Agora, το 7ο κατάστημά μας, είναι το πρώτο Cellier εκτός Αττικής που άνοιξε στα πλαίσια της υλοποίησης της τριετούς στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας. Η δημιουργία του για εμένα δεν έχει μόνο στρατηγικό ενδιαφέρον, αλλά και συμβολικό καθώς βρίσκεται στον τόπο που μεγάλωσα, στη Μεσσηνία».
Λίγα λόγια για τα Cellier

Οι κάβες Cellier ιδρυθήκαν το 1938 από τη GENKA1877, η GENKA1877 αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen στην Ελλάδα αφού αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως.

Με το κύρος και με την αξιοπιστία της GENKA1877, τα Cellier αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας της εκλεκτικότητας, των gourmet προτάσεων, του κρασιού, των αποσταγμάτων και των delicatessen. Σήμερα, με επτά καταστήματα και με το e-shop cellier.gr, αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης κρασιών αποσταγμάτων και delicatessen στην Ελλάδα. Παράλληλα, δραστηριοποιούνται στη δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων δώρων υψηλής ποιότητας, προσφέρουν υπηρεσίες τροφοδοσίας σκαφών αναψυχής, οργανώνουν κάθε χρόνο την πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, Cellier Wine Fair, ενώ ίδρυσαν το πρώτο wine club στην Ελλάδα, το Cellier Wine Club.

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών