ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο κατάστημα Προμηθευτική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, τα εγκαίνια του 51 ου καταστήματος της εταιρείας μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε., στην οδό Αετοράχης 50 …

02.05.2017| Updated: 25.06.2021
Νέο κατάστημα Προμηθευτική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, τα εγκαίνια του 51 ου καταστήματος της εταιρείας μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε., στην οδό Αετοράχης 50 & Χανίων 2, στο Γαλάτσι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλο τον κόσμο που προσήλθε και αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και αυτό το νέο μας ξεκίνημα. Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει δύναμη να προσπαθούμε για εσάς.

Επιπροσθέτως, απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους περισσότερους από χίλιους ανθρώπους της εταιρείας μας, που καθημερινά εργάζονται για το καλύτερο, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τη μεγάλη μας οικογένεια· την ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Από τη μεριά μας, παραμένουμε πάντα δεσμευμένοι στην υπόσχεσή μας για διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Μια σχέση που επισφραγίζεται καθημερινά σε κάθε ράφι των καταστημάτων μας, όπου οι πελάτες μας βρίσκουν την τεράστια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε στη βέλτιστη προσφερόμενη τιμή.

Τέλος, ευελπιστούμε πως το νέο μας αυτό κατάστημα θα αποτελέσει ζωντανή απόδειξη επιτυχούς λειτουργίας για μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ όπως η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. και θα αναγνωριστεί ως η καλύτερη επιλογή για τις καθημερινές αγορές, από τον κόσμο στις γειτονιές του Γαλατσίου.

Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Σας ευχαριστούμε!
Πάντα δίπλα σας!

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.
ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου
Ντοροβατέζα-Γκονετσες
Μαρκόπουλο – ΤΚ 190 03
Τηλέφωνο:22990-20900
www.promitheftiki.gr

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών