ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο καρπός της Αιτωλικής γης στο τραπέζι μας

Με οξύτητα μικρότερη του 0,3% το ladoelia αποτελεί μια ανώτερη κατηγορία ελαιολάδου που σε συνδυασμό με την απαράμιλλη γεύση του το καθιστούν ιδανικό για κάθε …

29.10.2020| Updated: 25.06.2021
Ο καρπός της Αιτωλικής γης στο τραπέζι μας

Με οξύτητα μικρότερη του 0,3% το ladoelia αποτελεί μια ανώτερη κατηγορία ελαιολάδου που σε συνδυασμό με την απαράμιλλη γεύση του το καθιστούν ιδανικό για κάθε μαγειρική δημιουργία.

Ύστερα από μια μακρόχρονη εμπειρία 20 χρόνων στο χώρο της παραγωγής ελαιόλαδου, η οικογένεια Παπαθανασίου μέσω του υπερσύγχρονου ελαιοτριβείου τους και με τη βοήθεια άρτια καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού παράγουν ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με σεβασμό στην παράδοση, στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ladoelia λαμβάνεται μέσω της ψυχρής έκθλιψης από τον καρπό της ελιάς χωρίς χημική ή άλλη επεξεργασία, πλην του πλυσίματος, του διαχωρισμού και της φυγοκέντρισής του. Η τήρηση αυστηρών προδιαγραφών σε όλα τα στάδια παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης διασφαλίζει την υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά και φαινολικά στοιχεία. 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών