ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο μεγάλος νικητής του «Eza On Court» της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

Ξένη δημοσίευση

04.01.2019| Updated: 25.06.2021
Ο μεγάλος νικητής του «Eza On Court» της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, παρέδωσε πρόσφατα στον νικητή του διαγωνισμού ‘’Eza On Court’’, των κορυφαίων εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener, την επιταγή των €10.000. Ο κ. Γιώργος Πανδής παρέλαβε ζωντανά την επιταγή από στελέχη της εταιρείας, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, σ΄ ένα κατάμεστο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Armani Milano.

O κ. Πανδής κατάφερε να ευστοχήσει και στα τέσσερα καλάθια, από διαφορετικές αποστάσεις του γηπέδου και στο χρόνο που είχε οριστεί, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Το ταλέντο και η ευστοχία του τον ανέδειξαν «μεγάλο νικητή του παρκέ» και αυτή τη στιγμή κρατάει στα χέρια του και επίσημα την επιταγή των €10.000.

Επιπλέον, ο διαγωνισμός, που τρέχει από τα Social Media της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και έχει μεγάλη απήχηση από την πρώτη στιγμή, δεν σταματά εδώ! Συνεχίζει δυναμικά και δίνει την ευκαιρία σ΄ όλους τους φίλαθλους του μπάσκετ να πάρουν μέρος στην επόμενη αναμέτρηση, που θα γίνει στις 06 Ιανουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α για τον αγώνα του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τον Χολαργό, αλλά και στο Σ.Ε.Φ. για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, την ίδια ημέρα!

Οι μοναδικές εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener, περήφανοι χορηγοί της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καλούν τους οπαδούς της αγαπημένης τους ομάδας να πάρουν μέρος στην κλήρωση μέχρι και τις 03 Ιανουαρίου για να διεκδικήσουν από δύο VIP προσκλήσεις για τους αγώνες και – εφόσον αποδείξουν τις δυνάμεις τους στο μπάσκετ – δώρα αξίας μέχρι €10.000.

Ποιος θα καταφέρει αυτή τη φορά «να στεφθεί» νικητής;

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό και για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι εδώ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών