ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας με μια μοναδική Love to Bake Day αφιερωμένη στις μαμάδες και τα παιδιά!

Η Love to Bake Day είναι μια ημέρα θεσμός που καθιερώθηκε από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, αφιερωμένη στην αγάπη της κάθε γυναίκας για την φροντίδα …

12.05.2017| Updated: 25.06.2021
Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας με μια μοναδική Love to Bake Day αφιερωμένη στις μαμάδες και τα παιδιά!

Η Love to Bake Day είναι μια ημέρα θεσμός που καθιερώθηκε από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, αφιερωμένη στην αγάπη της κάθε γυναίκας για την φροντίδα της οικογένειάς της!

Η γλυκιά μυρωδιά του ζεστού, φρεσκοψημένου κέικ ξυπνάει αναμνήσεις σε όλους μας και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, σε ανέμελες στιγμές που κάποιος άλλος φρόντιζε για εμάς. Η μαμά μας, με την οποία μοιραστήκαμε τη χαρά και την απόλαυση της φρέσκιας ζύμης στα χέρια, αφού μας άφηνε να χωθούμε μαζί της στη γεμάτη αλεύρι κουζίνα, για να ζυμώσουμε και να πλάσουμε τις πιο νόστιμες λιχουδιές!

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 13 Μαΐου στο AVENUE, από τις 11:00 – 15:00 και από τις 16:00 – 20:00, για να μοιραστούμε συνταγές και μυστικά, να ψήσουμε και να απολαύσουμε λαχταριστές λιχουδιές , αλλά και να φτιάξουμε δωράκια για τη μαμά!

Πίσω από την κουζίνα θα βρίσκονται οι αγαπημένες food bloggers Madame Ginger και Mamatsita!

Ελάτε να πούμε όλοι μαζί «Σ’αγαπώ μαμά!»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών