ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οινοποιείο Κεχρής: Ενωμένοι για ό,τι αξίζει

Οι συνθήκες της πανδημίας οδήγησαν το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ στην απόφαση να αναπτύξει περαιτέρω τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, δημιουργώντας το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Ενωμένοι για …

30.12.2020| Updated: 25.06.2021
Οινοποιείο Κεχρής: Ενωμένοι για ό,τι αξίζει

Οι συνθήκες της πανδημίας οδήγησαν το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ στην απόφαση να αναπτύξει περαιτέρω τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, δημιουργώντας το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Ενωμένοι για ό,τι αξίζει”.

Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των άμεσων υγειονομικών αναγκών, αλλά και τα πολλαπλά μελλοντικά οφέλη, το οινοποείο προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου εν μέσω της πανδημίας.

Παράλληλα, προχώρησε στην έμπρακτη στήριξη του δικτύου των συνεργατών, καλύπτοντας με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό ένα κομμάτι των πρώτων αναγκών για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων της εστίασης.

Ακόμα, το οινοποιείο πραγματοποίησε μία νέα δράση κοινωνικής ευθύνης που εστιάζει στην έρευνα που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο για την καταπολέμηση του ιού, προχωρώντας στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου συστήματος PCR (θερμικός κυκλοποιητής) τελευταίας τεχνολογίας. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί το πλέον απαραίτητο εργαλείο για το εξειδικευμένο προσωπικό της Μονάδας Γενετικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που διενεργεί την εξέταση ανίχνευσης του ιού Sars-CoV-2 με μοριακό τεστ.

Κατά αυτό τον τρόπο, το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ στέκεται συνεχώς αρωγός στις αυξημένες ανάγκες ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πόλης της Θεσσαλονίκης, έχοντας ως οδηγό το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών