ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Olicatessen: Το σύγχρονο deli της Θεσσαλονίκης

Στην καρδιά της εμπορικής Θεσσαλονίκης, γνωρίζουμε όλον τον πλούτο της ελληνικής γης περνώντας απλώς την πόρτα του «Olicatessen». Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελληνικό παντοπωλείο, στο …

04.07.2017| Updated: 25.06.2021
Olicatessen: Το σύγχρονο deli της Θεσσαλονίκης

Στην καρδιά της εμπορικής Θεσσαλονίκης, γνωρίζουμε όλον τον πλούτο της ελληνικής γης περνώντας απλώς την πόρτα του «Olicatessen». Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελληνικό παντοπωλείο, στο οποίο βρίσκουμε τα καλύτερα ελαιόλαδα του τόπου μας, ελιές φυσικής επεξεργασίας ή βιολογικές, μέλι Πελοποννήσου, Χαλκιδικής και Καστοριάς, γλυκά παραδοσιακά με ή χωρίς ζάχαρη, ταχίνι Λήμνου, φυστικοβούτυρο Σερρών, λουκούμια και υποβρύχια, γλυκοπικάντικες μαρμελάδες, ζυμαρικά, ποντιακά προϊόντα, όσπρια και άλευρα μικρών παραγωγών, βότανα και μπαχαρικά. Βρίσκουμε επίσης ποικιλία από πατέ, αλείμματα, μουστάρδες, αρτύματα, δημητριακά, αλλά και μια αξιόλογη κάβα ποτών, επιλεγμένα τυριά, αλλαντικά και  αλίπαστα ψυγείου.  Το καλάθι του «Olicatessen» γεμίζει με ροφήματα, μπισκότα, κριτσίνια, αλάτια, και πληθώρα βιολογικών τροφίμων, προϊόντων υγείας και χωρίς γλουτένη. Κι αν θέλουμε να το συμπληρώσουμε με χρηστικά δώρα για τους αγαπημένους μας, ρίχνουμε μια ματιά στη γωνιά των φυσικών καλλυντικών και των κουζινικών που διαθέτει. Όσο κάνουμε τις αγορές μας, δοκιμάζουμε μπαγκέτες που φτιάχνονται κάθε πρωί με φρέσκα υλικά από το ψυγείο του καταστήματος, μπάρες δημητριακών και φρέσκο γιαούρτι με μαρμελάδες απευθείας από το ράφι.


Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 23130-30.286,  [email protected], www.facebook.com/olicatessenskg/, ανοιχτά Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο 9.00 π.μ-5.00 μ.μ., Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή 9.00 π.μ.-9.00 μ.μ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών