ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Oύζο 12: Αυτό το καλοκαίρι… κρατάμε μόνο την ουσία!

Καλοκαίρι: Μια βόλτα στη θάλασσα, καλοί φίλοι, μεζεδάκια και ένα καραφάκι ΟΥΖΟ 12. Οι πιο όμορφες στιγμές είναι οι πιο απλές. Το ΟΥΖΟ 12 το …

26.06.2018| Updated: 25.06.2021
Oύζο 12: Αυτό το καλοκαίρι… κρατάμε μόνο την ουσία!

Καλοκαίρι: Μια βόλτα στη θάλασσα, καλοί φίλοι, μεζεδάκια και ένα καραφάκι ΟΥΖΟ 12. Οι πιο όμορφες στιγμές είναι οι πιο απλές. Το ΟΥΖΟ 12 το πλούσιο, αρωματικό ούζο με την αυθεντική πολίτικη συνταγή, είναι εδώ για να δημιουργήσει και αυτό το καλοκαίρι τις πιο ωραίες αναμνήσεις, προσκαλώντας μας να κρατήσουμε μόνο την ουσία!

Αυθεντικό, καθαρό, μοναδικό με πλούσια γεύση και από 100% απόσταξη: Αυτό είναι το ΟΥΖΟ 12, το ούζο με την μεγαλύτερη ιστορία και την αυθεντική πολίτικη συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά και αποτελεί την τέλεια καλοκαιρινή μας συντροφιά.

Η ιστορία του ξεκινά αρκετά χρόνια πίσω, το 1880, στην Κωνσταντινούπολη, όπου στο αποστακτήριο Καλογιάννη, οι μερακλήδες επέλεγαν ούζο από ένα συγκεκριμένο βαρέλι, το ΟΥΖΟ 12 με την πλούσια, γεμάτη γεύση. Το 1925, η οικογένεια Καλογιάννη μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη, μαγεύοντας την πόλη με το αυθεντικό πολίτικο ούζο που φέρνει μαζί της. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1950, το ΟΥΖΟ 12 φτάνει πλέον στον Πειραιά και εμφιαλώνεται για πρώτη φορά καθιερώνοντας το καραφάκι ως το κλασικό μπουκάλι ούζου.

Από τότε και μέχρι σήμερα, το ΟΥΖΟ 12 έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με το μοναδικό του απόσταγμα και την πλούσια γεύση συνοδεύοντας τις πιο ωραίες στιγμές με φίλους και οικογένεια.

Η ουσία βρίσκεται στις απλές, όμορφες στιγμές που αφιερώνουμε στους φίλους και την οικογένειά μας, σε αυτούς που το αξίζουν περισσότερο. Αυτό το καλοκαίρι….. κρατάμε μόνο την ουσία… σαν το αυθεντικό, διαχρονικό, μοναδικό ΟΥΖΟ 12!

Η διανομή του ΟΥΖΟ 12 γίνεται από τη Β.Σ.Καρούλιας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT