ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ούζοfest 2018

Όπως κάθε καλοκαίρι από το 2013, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου διοργανώνει το Ouzo Fest, ένα μοναδικό φεστιβάλ γνωριμίας με το …

05.07.2018| Updated: 25.06.2021
Ούζοfest 2018

Όπως κάθε καλοκαίρι από το 2013, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου διοργανώνει το Ouzo Fest, ένα μοναδικό φεστιβάλ γνωριμίας με το ούζο, την κουλτούρα του και τα μυστικά του. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει περισσότερες από 40 ετικέτες ούζου, να συνομιλήσει με τους ποτοποιούς, να μυηθεί στα μυστικά του ούζου, να δοκιμάσει τη γαστρονομία της Λέσβου και να απολαύσει το ούζο του στα γραφικά καφενεδάκια της Μυτιλήνης και του Πλωμαρίου.

Μουσικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις στα τοπικά μαγαζιά θα πλαισιώσουν φέτος το φεστιβάλ, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν την αυθεντική κουλτούρα που συνοδεύει παραδοσιακά το ούζο: παρέα, μεζέδες, μουσική και άρωμα Αιγαίου.

Σας περιμένουμε και φέτος σε ένα τετραήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και πολλές εκπλήξεις, με την συνοδεία του μοναδικού ούζου Λέσβου.

Η φετινή εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Λέσβου.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών