ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πασχαλινό τραπέζι με τα εξαιρετικά προϊόντα του Τυροκομείου Κωσταρέλου

Tο Τυροκομείο Κωσταρέλου παράγει εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά από το 1937. Όλα ετοιμάζονται με προσωπική φροντίδα και άριστα υλικά από την οικογένεια Κωσταρέλου που κρατάει τις …

11.04.2017| Updated: 25.06.2021
Πασχαλινό τραπέζι με τα εξαιρετικά προϊόντα του Τυροκομείου Κωσταρέλου

Tο Τυροκομείο Κωσταρέλου παράγει εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά από το 1937. Όλα ετοιμάζονται με προσωπική φροντίδα και άριστα υλικά από την οικογένεια Κωσταρέλου που κρατάει τις δοκιμασμένες τεχνικές και έχει προσήλωση στην αληθινή γεύση και τη σταθερή ποιότητα.

Εν όψει Πάσχα αξίζει να προμηθευτείτε από τη μεγάλη ποικιλία τυριών του Τυροκομείου όπως το μαεστύρι, το μελίπαστο και φυσικά τη βραβευμένη βαρελίσια φέτα Κωσταρέλου. Για το πασχαλινό σας τραπέζι δοκιμάστε επίσης τη χειροποίητη τυροκαφτερή φτιαγμένη με τη φέτα Κωσταρέλου και το δικό τους τζατζίκι με σπιτική συνταγή από στραγγιστό γιαούρτι και παρθένο ελαιόλαδο που θα δώσει εξαιρετική γεύση στο τραπέζι σας. Θα τα βρείτε στα καταστήματά τους στο Μαρκόπουλο, τα Βριλήσσια, το Πόρτο Ράφτη, την Παλλήνη και το Κολωνάκι.

Εκτός από τα τυριά ξεχωρίζουν και τα γιαούρτια τους από φρέσκο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Τα στραγγιστά γιαούρτια Κωσταρέλου έχουν υπέροχη γεύση και υφή και μπορούν να αποτελέσουν βάση για πολλές συνταγές. Τα τυριά και γαλακτοκομικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, όπως ζυμαρικά, μαρμελάδες, μέλια, γλυκά του κουταλιού, λάδια, κρασιά κ.α.

Με μια επίσκεψη σας θα πάρετε πολλές ιδέες για γευστικούς συνδυασμούς που θα δώσουν ξεχωριστή γεύση στο γιορτινό πασχαλινό τραπέζι. 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών