ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Πετυχαίνουμε Μαζί» ολοκλήρωση σεμιναρίων

Ξένη δημοσίευση

05.10.2018| Updated: 25.06.2021
«Πετυχαίνουμε Μαζί» ολοκλήρωση  σεμιναρίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που έλαβαν χώρα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε Μαζί», τα οποία υλοποίησε η ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry. Στα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρους ειδικούς του κλάδου HO.RE.CA για τις βέλτιστες και πιο σύγχρονες πρακτικές, καθώς και να συνομιλήσουν για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Την πρώτη μέρα των σεμιναρίων, την 1 Οκτωβρίου, ο Βασίλης Καρκατζούνης – Chief Legal Officer της πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot – στην ομιλία του «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας» ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για θέματα φορολογίας, προσωπικών δεδομένων, εξωδικαστικούς μηχανισμούς και συνομίλησε μαζί τους δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα τους.

Βασίλης Καρκατζούνης – Chief Legal Officer

Στο δεύτερο μέρος της 1 ης ημέρας ο nomad Chef Ανδρέας Λαγός στην παρουσίαση του, με θέμα «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι», μίλησε για τη φιλοσοφία πίσω από το «στήσιμο» και την ορθή οργάνωση, όχι μόνο της κουζίνας αλλά και των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Ανδρέας Λαγός – nomad Chef

Τη δεύτερη μέρα των σεμιναρίων, ο sommelier Ανδρέας Ματθίδης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, στο σεμινάριο του, με τίτλο «Το κρασί στην επιχείρησή μας» έκανε κατανοητά τα είδη, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ανάλογα με την προέλευση, την οινοποίηση και την καλλιέργεια, καθώς και την αξία του κρασιού μέσα από μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας.

Ανδρέας Ματθίδης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

Στο δεύτερο μέρος ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, στην ομιλία του με τίτλο «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ, σε 10 απλά βήματα» μας έδωσε χρηστικές συμβουλές για την οργάνωση ενός μπαρ και μας έδειξε μέσα από καθημερινά παραδείγματα τη διαχείριση της φύρας.

Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions

Τα σεμινάρια ανέδειξαν λύσεις για τα πολλά σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα όσες δραστηριοποιούνται στο κλάδο HO.RE.CA. Παράλληλα, υπογράμμισαν την αξία του προγράμματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των METRO Cash & Carry «Πετυχαίνουμε Μαζί» δίνοντας κίνητρο στο να συνεχιστεί η δράση σε όλη την Ελλάδα. Όσα τρόφιμα δεν καταναλώθηκαν δωρίσθηκαν στην ΜΚΟ «Μπορούμε».

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών