ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ποτοποιία Σπέντζα

«Έλα λοιπόν εδώ, Αφροδίτη μου, σε κύλικες χρυσούς, ετοιμασμένο με λεπτή τέχνη νέκταρ, του τραπεζιού τους φίλου να κεράσεις» Σαπφώ, Μτφρ Οδ. Ελύτης. Το εδώ …

22.06.2018| Updated: 25.06.2021
Ποτοποιία Σπέντζα

«Έλα λοιπόν εδώ, Αφροδίτη μου, σε κύλικες χρυσούς, ετοιμασμένο με λεπτή τέχνη νέκταρ, του τραπεζιού τους φίλου να κεράσεις»

Σαπφώ, Μτφρ Οδ. Ελύτης.

Το εδώ του καθενός ποικίλει. Το εδώ του ούζου ωστόσο, βρίσκεται στη Μυτιλήνη, στο Ούζο Veto.

Η ιστορία ξεκινάει από το 1892 στην Πέργαμο της Μ. Ασίας και συνεχίζει να γράφεται σε παροντικό χρόνο στο νησί της Λέσβου. Το όνομα Σπέντζας σφραγίζει την ποιότητα στην απόσταξη του ούζου και πιστοποιεί την καινοτομία της αυθεντικής γεύσης που ξεχωρίζει κι αναγνωρίζεται μέχρι σήμερα. Πάντα με σεβασμό στο καταναλωτή καθώς και με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια, η Ποτοποιία Σπέντζα κατάφερε να δημιουργήσει πιστούς φίλους.

Οι φίλοι αυτοί έχουν πολλά πρόσωπα και διαφορετικές ανάγκες κι έτσι το «κεράσμά» τους διαφέρει.

Ο σύγχρονος ταξιδευτής θα επιλέξει τη μεταλλική και 100% ανακυκλωμένη φιάλη, η οποία θα διατηρήσει δροσερό και αναλλοίωτο του Ούζο Veto. Ο ρομαντικός πότης θα αναζητήσει την οικεία ευχαρίστηση στον ουρανίσκο του και θα παραμείνει πιστός στην παραδοσιακή γεύση του κλασικού Ούζου Veto, νοσταλγώντας καλοκαίρια που έχουν πλούσια φινετσάτη γεύση κι αίσθηση. Ο τολμηρός θα επιλέξει το αρωματικό και συνάμα ντελικάτο ούζο Veto ασκώντας βέτο στο μοναδικό μυτιληνιό 100% απόσταγμα. Ο ανήσυχος γευσιγνώστης θα αναζητήσει το Ούζο Σπέντζα 46% vol. που παράγεται μια περίοδο το χρόνο από τα βότανα των γλυκανισοτοπιων του Λισβορίου.

Όλοι αυτοί οι φίλοι κάθονται μέχρι και σήμερα στο τραπέζι για να «κεραστούν» το Ούζο Veto της Ποτοποιϊας Σπέντζα. Κι αν δεν υπάρχουν πια κύλικες χρυσές η ιστορία συνεχίζει να γράφεται κι αφηγείται όμορφες στιγμές, στιγμές με Ούζο Veto.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT