ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σαρακοστιανό μενού στοξενοδοχείο Τιτανια

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, έχει ετοιμάσει για τη Σαρακοστή ένα ξεχωριστό νηστίσιμο μενού με ποικιλία από κρύα ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια.

12.03.2018

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, έχει ετοιμάσει για τη Σαρακοστή ένα ξεχωριστό νηστίσιμο μενού με ποικιλία από κρύα ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια.

Πιάτα μαγειρεμένα με φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες, ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα με σεβασμό στην παράδοση και εξαιρετική παρουσίαση.

Απολαύστε τα στο εντυπωσιακό Olive Garden του 11 ου ορόφου με την καλύτερη πανοραμική θέα της Αθήνας ή στην καλαίσθητη και ατμοσφαιρική La Brasserie, στο lobby του ξενοδοχείου.

Menu Σαρακοστής

*
Ορεκτικά & Σαλάτες

Οι μεζέδες του Chef (Ταραμοσαλάτα με γλυκάνισο, φάβα με κρεμμυδάκι και
αγουρέλαιο, Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, πατατοσαλάτα με μοσχολέμονο,
λαχανικά και μουστάρδα, χταποδοσαλάτα, Πολίτικη σαλάτα) – 9€
Τραγανά σαλατικά με ξιδάτο χταπόδι, ελιές, τοματίνια και σάλτσα μοσχολέμονου – 11€

Ποικιλία από μανιτάρια με γλυκό σκόρδο, μουστάρδα, μοσχολέμονο και φρέσκα βότανα – 9,5€

Κυρίως πιάτα

Σουπιές με σπανάκι, φρέσκια τομάτα, μαραθόριζα και μυρωδικά -14,5€
Γαριδομακαρονάδα με τοματίνια, άρωμα ούζου και πλατύφυλλο βασιλικό – 15,5€
Ριζότο με θαλασσινά, χειμωνιάτικα λαχανικά και φρέσκο δυόσμο – 15,5€

Επιδόρπια

Σαρακοστιανά γλυκά ημέρας – 6€- 6,5€


Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, τηλ. : 210 3326000, www.titania.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών