ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

SEMELI MANTINIA & SEMELI NEMEA RESERVE

To Πάσχα φέτος θα είναι διαφορετικό. Όλοι μαζί καλούμαστε να υποστηρίξουμε τα έθιμά μας μένοντας σπίτι, προστατεύοντας τον εαυτό μας και όσους αγαπούμε. Ένας ακόμη …

16.04.2020| Updated: 25.06.2021
SEMELI MANTINIA & SEMELI NEMEA RESERVE

To Πάσχα φέτος θα είναι διαφορετικό. Όλοι μαζί καλούμαστε να υποστηρίξουμε τα έθιμά μας μένοντας σπίτι, προστατεύοντας τον εαυτό μας και όσους αγαπούμε.

Ένας ακόμη λόγος λοιπόν, για να δημιουργήσουμε μία ιδιαίτερα ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα, να στολίσουμε το πασχαλινό τραπέζι με τα παραδοσιακά πιάτα των ημερών, να τσουγκρίσουμε τα κόκκινα αυγά μας και τα ποτήρια μας με ένα καλό κρασί και ας αφήσουμε τα αρώματά του να μας ταξιδέψουν. Eπιλέξτε, δύο κρασιά από το Κτήμα Semeli που ταιριάζουν απόλυτα στο τραπέζι σας.

Το SEMELI MANTINIA, ένα ξηρό λευκό κρασί από Μοσχοφίλερο, με έντονα αρώματα από άνθη εσπεριδοειδών, τριαντάφυλλου και μοσχολέμονου. Συνδυάστε το με τα ορεκτικά, τις σαλάτες, αλλά και με την παραδοσιακή μαγειρίτσα, ενώ για το αρνάκι, το κατσικάκι ή το μοσχάρι σας προτιμήστε το SEMELI NEMEA RESERVE. Ένα εξαιρετικό Αγιωργίτικο που για 12 μήνες έχει ωριμάσει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και στη συνέχεια έχει παλαιώσει για άλλους 12 μήνες στη φιάλη του. Έχει αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου, βανίλιας και καπνού, με γεμάτη γεύση και μακρά επίγευση. Φέτος μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε.

Αποφασιστικό ρόλο στη γιορτή μας αυτή παίζει η αγάπη και οι νότες ευτυχίας που μόνοι μας δημιουργούμε. «Εις υγείαν» με τα επιλεγμένα κρασιά από το Kτήμα Semeli.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT