ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάρια κορυφής από τα METRO Cash & Carry

Ξένη δημοσίευση

06.09.2018| Updated: 25.06.2021
Σεμινάρια κορυφής από τα METRO Cash & Carry

Κορυφαίοι επαγγελματίες της εστίασης θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με μικρομεσαίους επιχειρηματίες στο πλαίσιο του προγράμματος των METRO Cash & Carry «Πετυχαίνουμε μαζί».

Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, το δίκτυο καταστημάτων χονδρικής METRO Cash and Carry δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες του να μάθουν από τους καλύτερους στην αγορά. Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός θα μιλήσει για τις πρώτες ύλες, την οργάνωση της κουζίνας, τις τάσεις και τις γεύσεις στην εστίαση. Ο sommelier Ανδρέας Ματθίδης θα σας δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις για το πώς να αναδείξετε το κρασί στην επιχείρησή σας, ενώ ο Σπύρος Κερκύρας θα αναλύσει την οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 βήματα. Τέλος, ο Βασίλης Καρκατζούνης, θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις νομικές εξελίξεις σε σχέση με τις επιχειρήσεις εστίασης. Όλοι οι ομιλητές, ανάλογα με τη σύνθεση του ακροατηρίου τους κάθε φορά, θα προσαρμόσουν το περιεχόμενο των παρουσιάσεών τους ώστε να είναι χρήσιμες και ουσιαστικές, ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο και παρουσιάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές του.

Τα METRO Cash & Carry, εδώ και 40 χρόνια υπηρετούν με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στον σύνδεσμο www.metrocashandcarry.gr/apps/PetixainoumeMazi/Home

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών