ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Slim fix: γλυκιά γεύση όλες τις ώρες της ημέρας

Το Slimfix® είναι υγρό γλυκαντικό με στέβια που προέκυψε ύστερα από ενδελεχή έρευνα στα φαρμακευτικά εργαστηρία της InterMed. Έχει 0 θερμίδες και 0 υδατάνθρακες, διαλύεται άμεσα ενώ …

28.12.2020

Το Slimfix® είναι υγρό γλυκαντικό με στέβια που προέκυψε ύστερα από ενδελεχή έρευνα στα φαρμακευτικά εργαστηρία της InterMed.

Έχει 0 θερμίδες και 0 υδατάνθρακες, διαλύεται άμεσα ενώ δεν αλλοιώνει τη γεύση – σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς τα περισσότερα προϊόντα στέβιας αφήνουν μια ελαφριά επίγευση.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν το Slimfix® ως το ιδανικό γλυκαντικό, όχι μόνο για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά και για άτομα με διαβήτη. Επιπλέον, πρόκειται για ένα value for money προϊόν αφού κάθε συσκευασία Slimfix® προσφέρει 300 δόσεις … για απόλαυση χωρίς ενοχές!

Μάλιστα, το Slimfix® μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σε όλες τις καθημερινές μας συνήθειες και συνταγές, όπως τα ροφήματα, τα γλυκά και τα επιδόρπια, καθώς είναι και θερμοανθεκτικό.

Εμείς μοιραζόμαστε μια συνταγή για Cheesecake με Slimfix®!

Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές με Slimfix® στο http://slimfix.gr/ και απολαύστε λιχουδιές αλλά και κοκτέιλ, χωρίς ενοχές!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών