ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Spala, ένα νέο εστιατόριο από τον Όμιλο nice n easy στη Μύκονο!

Με το Spala, ένα νέο surf and turf εστιατόριο στη Μύκονο, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν ο όμιλος nice n easy.

27.06.2018| Updated: 25.06.2021
Spala, ένα νέο εστιατόριο από τον Όμιλο nice n easy στη Μύκονο!

Με το Spala, ένα νέο surf and turf εστιατόριο στη Μύκονο, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν ο όμιλος nice n easy. Το καινούργιο στέκι για τους καλοφαγάδες του νησιού, βρίσκεται στην Πλατεία Αλευκάντρας στη Μικρή Βενετία, δίπλα ακριβώς από το organic restaurant nice n easy και άνοιξε τις πόρτες του, την Κυριακή 13 Μαΐου.

Στο Spala ποιοτικά κρεατικά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά συνδυάζονται δημιουργικά στο μενού και ενίοτε και στο ίδιο πιάτο! H surf πλευρά του έχει αστακό, φρέσκα ψάρια ημέρας και άλλες γεύσεις από τη θάλασσα, ενώ η turf πλευρά του έχει βιολογικά κρέατα σε διάφορες κοπές όπως picanha, rib eye, tagliata, fillet.

Το μενού που έχει επιμεληθεί ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ταρτάρ φρέσκου Αιγαιοπελαγίτικού τόνου με lime, wasabi, ελαιόλαδο και chives, αστακοσαλάτα με πράσινα λαχανικά, μάνγκο, chives και σάλτσα απο οργανικό λαδολέμονο και σόγια, τόνο yellow fin φιλέτο παναρισμένο με βιολογικό σουσάμι, αρνίσια παιδάκια γάλακτος σχάρας μαριναρισμένα με θρούμπι, νεροβούβαλο Κερκίνης σε κοντοσούβλι με λαχανικά, νιόκι με κρέμα παρμεζάνας και γνήσιο μπακλαβά απο φυστίκι αιγίνης με παγωτό καιμάκι ενώ χαρακτηρίζεται από την farm – to – table φιλοσοφία των εστιατορίων του ομίλου, παντρεύοντας τις γεύσεις ενός κλασσικού grill house, με τα ποιοτικά προϊόντα, τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά συστατικά και μυρωδικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας.


Spala,
Πλ. Αλευκάντρας Χώρα, Μύκονος,
Τ/22890-25.421
[email protected]

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT