ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα νέα προϊόντα μαγειρικής που θα λατρέψετε

Μια νέα σειρά προϊόντων μαγειρικής που θα λατρέψετε έφτασε στα super market. Η σειρά Cook at Home δημιουργήθηκε για να σας λύσει τα χέρια στη …

21.02.2017| Updated: 25.06.2021
Τα νέα προϊόντα μαγειρικής που θα λατρέψετε

Μια νέα σειρά προϊόντων μαγειρικής που θα λατρέψετε έφτασε στα super market. Η σειρά Cook at Home δημιουργήθηκε για να σας λύσει τα χέρια στη κουζίνα και να φτιάχνετε σπιτικό φαγητό στη στιγμή. Γιατί να περνάτε ώρες μαγειρεύοντας τα αγαπημένα σας φαγητά; Τώρα με τα προϊόντα Cook at Home, τα αγαπημένα σας πιάτα, από την ελληνική και διεθνή κουζίνα γίνονται εύκολα, γρήγορα, νόστιμα και χωρίς κόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάθε μέρα θα μαγειρεύετε κάτι διαφορετικό και γευστικό για σας και τους αγαπημένους σας. 

Σάλτσες για θαλασσινά και ψάρια 

Δοκιμάστε τις έτοιμες σάλτσες για θαλασσινά και ψάρια Cook at Home και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε αυθεντικές ελληνικές συνταγές και άρωμα θάλασσας στο τραπέζι σας. Ιδανικές για φιλέτα ψαριών, οστρακοειδή και θαλασσινά, είναι διαθέσιμες σε 4 τύπους, σάλτσα Πλακί, Σαγανάκι Τομάτα, Ψητού Ψαριού και Σαγανάκι. Οι έτοιμες σάλτσες Cook at Home είναι εμπνευσμένες από συνταγές γεμάτες αρώματα και γεύση Ελλάδας. 

Πειραματιστείτε και ανακαλύψτε την δημιουργική σας πλευρά στη κουζίνα, προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές σε παραδοσιακές συνταγές και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. 

Cook at Home, κάθε μέρα κάτι διαφορετικό και νόστιμο στο τραπέζι σας! 

Τα προϊόντα Cook at Home θα τα βρείτε στα ράφια με τα καρυκεύματα, τους ζωμούς και τις σάλτσες των super market, σε καταστήματα με delicatessen προϊόντα και σε επιλεγμένα κρεοπωλεία. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Cook at Home και τα σημεία πώλησης; Επικοινωνήστε με το 2310-795730 – 210 6657680  ή στείλτε email στο [email protected]

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cookathome.com.gr και βρείτε μας στο Facebook/CookAtHomeProducts

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών