ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Spirito Cocktails έρχονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη GENKA1877

Η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή των Spirito Cocktails.

30.05.2023
Τα Spirito Cocktails έρχονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη GENKA1877

Μια ακόμα καινοτόμο σειρά προϊόντων διαθέτει στην Ελληνική αγορά η GENKA1877. Η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή των Spirito Cocktails. Τα Spirito Cocktails είναι εξαιρετικής ποιότητας προπαρασκευασμένα cocktails. Η ευρεία γκάμα των Spirito Cocktails περιλαμβάνει περισσότερα από 15 κλασικά και πρωτότυπα cocktails. Κάθε cocktail προσφέρεται σε πρακτική, ατομική συσκευασία, έτοιμο για κατανάλωση, επιτρέποντας στους λάτρεις των cocktails να απολαύσουν μια εξαιρετική γευστική εμπειρία χωρίς την παραμικρή προετοιμασία.

Η παρασκευή ενός cocktail απαιτεί εξειδίκευση, χρόνο, εξοπλισμό και πληθώρα συστατικών. Τα Spirito Cocktails έρχονται να απλοποιήσουν τη διαδικασία, χαρίζοντας απόλαυση με άνεση και με αμεσότητα, απλά με την προσθήκη πάγου. Τα Spirito Cocktails έχουν δημιουργηθεί από κορυφαίους mixologists, παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, χρησιμοποιώντας φρέσκα συστατικά και εξαιρετικά αποστάγματα, προσφέροντας ένα ασφαλές και υψηλής ποιότητας προϊόν. Ιδανικά είτε για επαγγελματίες που αναζητούν έναν εύκολο και άμεσο τρόπο για να παρέχουν ασυναγώνιστη ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών στους πελάτες τους, είτε για τους λάτρεις των cocktails που αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο σπίτι, στην παραλία, στο camping, στο party, στο πικνίκ και όπου αλλού επιθυμούν.

Λίγα λόγια για τη GENKA1877

Η GENKA1877, η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen, αφού αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως. Σπουδαίοι οίκοι όπως Baron Philippe de Rothschild, Marchesi Antinori, Miguel Torres, Penfolds και δεκάδες ακόμα, εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τη GENKA1877. Η GENKA1877 διαθέτει έξι καταστήματα λιανικής πώλησης, τα Cellier σε, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού ΦΙΞ και Συγγρού ενώ σύντομα ανοίγει τις πόρτες του το 7ο κατάστημα της αλυσίδας στο Navarino Waterfront Agora. Ίδρυσε το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα το 1989 και διοργανώνει την έκθεση – θεσμό, “Cellier Wine Fair”, εδώ και 15 χρόνια.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT