ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ταξίδια σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και κορυφαία smartphone περιμένουν κάθε μήνα να γίνουν δικά σου!

Εδώ και 5 χρόνια, το αγαπημένο, ελληνικό frozen yogurt που έχει γίνει παγκόσμιο brand, κάνει τη ζωή μας πιο ευχάριστη και υγιεινή με την απίστευτα …

06.07.2017| Updated: 25.06.2021
Ταξίδια σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και κορυφαία smartphone περιμένουν κάθε μήνα να γίνουν δικά σου!

Εδώ και 5 χρόνια, το αγαπημένο, ελληνικό frozen yogurt που έχει γίνει παγκόσμιο brand, κάνει τη ζωή μας πιο ευχάριστη και υγιεινή με την απίστευτα φυσική του γεύση. Σημείο συνάντησης και διασκέδασης, το chillbox μας δίνει ταυτόχρονα και τη χαρά της δημιουργίας, προφέροντάς μας αμέτρητα toppings για να φτιάξουμε το δικό μας, προσωπικό chillbox και να… express our sweetness!

Αυτό το καλοκαίρι, η chillbox πάει το motto της ένα βήμα παραπέρα και μας καλεί να express our sweetness all over the world! Πώς; Κάνοντας δώρο στους φίλους της ένα συναρπαστικό ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς του εξωτερικού όπου υπάρχει chillbox! Με 68 καταστήματα σε 11 χώρες, η μεγαλύτερη Ελληνική αλυσίδα καταστημάτων frozen yogurt στον κόσμο, μας πάει ταξίδι… στον κόσμο! Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη, Πάφος ή Αγία Νάπα, ακόμα και Νέα Υόρκη περιμένουν να χαρίσουν στους φίλους της αξέχαστες εμπειρίες, με τη φροντίδα και την εμπειρία του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis Travel. Του οργανισμού που μας ταξιδεύει άνετα και ξένοιαστα. Κάθε μήνα, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο, ένας τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι για 2 άτομα!

Αλλά τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ… 3 κορυφαία smartphone ΖΤΕ περιμένουν κάθε μήνα τους chillbox lovers… Το απίθανο smartphone ΖΤΕ Blade A610 Plus με διπλή SIM και 8πύρινο επεξεργαστή, θα απογειώσει το φετινό καλοκαίρι στη σφαίρα της πιο φιλικής τεχνολογίας. Κάθε μήνα 3 τυχεροί το κερδίζουν.

Και το φετινό καλοκαίρι, θα είναι πιο δροσερό και γλυκό από ποτέ, με τα μοναδικά, ασυναγώνιστα δώρα chillbox! Διεκδικήστε τα σε ένα chillbox κοντά σας και ενημερωθείτε και για τις υπόλοιπες ενέργειες και προσφορές που πάντα «τρέχουν» στα chillbox!

Δες εδώ το βίντεο με τα δώρα του διαγωνισμού που περιμένουν να γίνουν δικά σου!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών