ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

The Abbot: Tales of Flavors

Ένα νέο bar-restaurant στο Χαλάνδρι που δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα νέο ακόμα concept, άλλα φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο ορόσημο στη διασκέδαση και το φαγητό!

21.11.2017| Updated: 25.06.2021
The Abbot: Tales of Flavors

Τι είναι το The Abbot;
Ένα νέο bar-restaurant στο Χαλάνδρι που δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα νέο ακόμα concept, άλλα φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο ορόσημο στη διασκέδαση και το φαγητό! Ένας μοναδικά φιλόξενος χώρος, όπου θα αφηγούμαστε ιστορίες, δημιουργώντας στιγμές απόλαυσης…

Ένας χώρος ζεστός και κλασικός με σήμα κατατεθέν την βουκαμβίλια στην οροφή, που παραπέμπει στο κρυφό αρχοντικό του Ηγούμενου (“The Abbot”), φέρνει την γη και την φύση στο προσκήνιο. Με την σφυρηλατημένη πέτρα, το ξύλο και τα φυτά να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον χώρο, αισθάνεσαι την κινητήρια δύναμη της γης να αναβλύζει και να μεταφέρεται από την διακόσμηση στο φαγητό.

Ο τίτλος Bar-Restaurant απόλυτα διακριτός με τον εσωτερικό χώρο να κυριαρχείται από ένα τεράστιο μαρμάρινο bar, ο οποίος συμπληρώνεται από τα ψηλά μαρμάρινα τραπέζια με το φαγητό να συμμετέχει αρμονικά με χαλαρή διάθεση. Την κάρτα με τα cocktail έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος Πυρίλος.

Το μενού είναι βασισμένο σε γεύσεις απλές, κλασικές και οικείες, με έμφαση στις πολύ καλές πρώτες ύλες σε μια comfort έκφραση. Η σιγομαγειρεμένη χοιρινή ωμολάτη ιδιαίτερες κοπές σε κρέατα black angus και το αργοψημμένο αρνάκι γάλακτος στον φούρνο αποτελούν το σημείο αναφοράς της φιλοσοφίας μας, ότι το φαγητό είναι για να μοιράζεται και να μας φέρνει πιο κοντά γύρω από ένα τραπέζι. Την κουζίνα διευθύνει ο Γιώργος Νεστορίδης , άρτι αφιχθείς από το διάσημο Santana της Μυκόνου.

To Σαββατοκύριακο από τις 11:00 το πρωί το Brunch ανοίγει τη μέρα σας με λαχταριστά αυγά και γλυκιές γεύσεις σε ένα περιβάλλον ζεστό που θα σας γεμίσει με ευχάριστες αναμνήσεις.

Αν είσαι λάτρης των γευστικών ακροβασιών και των επιλεγμένων κρασιών, αν θες να δοκιμάζεις μονίμως νέα, αλλά και διαφορετικά cocktails, τότε το “The Abbot” μοιάζει ο ιδανικός προορισμός!

Είναι η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο, ή ένα βράδυ χαλαρό με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και για ένα δείπνο επαγγελματικό. Ένας χώρος αρμονικά σχεδιασμένος που “παντρεύει” το χθες με το σήμερα, το “bar” με το “restaurant”…


The Abbot “Tales of Flavors”,
Βασιλέως Γεωργίου 3, Χαλάνδρι
Τ/ 210-68.25.881.

Λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 18:00 και Σάββατο & Κυριακή από τις 11:00 το πρωί ξεκινώντας με το Brunch και συνεχίζοντας με το φαγητό μας μέχρι αργά το βράδυ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών