ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το αγαπημένο σου Ούζο σε καλεί να «pin-άρεις» τις αναμνήσεις σου

130 χρόνια το Ούζο Πλωμαρίου πάντα ξεχώριζε με την ποιότητά του. Την ξεχωριστή συσκευασία του και την εξαιρετική του γεύση.

16.04.2024
Το αγαπημένο σου Ούζο σε καλεί να «pin-άρεις» τις αναμνήσεις σου

Ευκολόπιοτο με ισορροπημένη γλυκύτητα είχε πάντα τη δική του προσωπικότητα αλλά και τη δική του ιδιαίτερη σχέση με τους «φανατικούς» του θαυμαστές.

Η φετινή χρονιά είναι χρονιά σταθμός για το αγαπημένο Ούζο αφού συμπληρώνει τα 130 χρόνια παρουσίας του στον χώρο των αποσταγμάτων και δεν θα μπορούσε να γιορτάσει την επιτυχημένη του πορεία χωρίς εκείνους που το αγαπούν και δεν το αποχωρίζονται όποια εποχή του χρόνου και αν είναι. Έτσι λοιπόν δημιούργησε έναν τοίχο αναμνήσεων έτοιμο να υποδεχτεί τις «Πλωμαρίσιες» αναμνήσεις τους. Πρόκειται για έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που καλεί τους καταναλωτές να μοιραστούν όλα τα ωραία που έχουν ζήσει απολαμβάνοντας ένα δροσερό Πλωμάρι.

Στόχος της ενέργειας είναι να γεμίσει ο τοίχος με τις ηλιόλουστες αναμνήσεις όσων όλα αυτά τα χρόνια μοιράζονται στις παρέες τους την απόλαυση του Ούζου Πλωμαρίου. Όλες εκείνες τις αναμνήσεις που έχουν ζήσει ένα μεσημέρι του Αυγούστου στο νησί, αναμνήσεις όλων των όμορφων περιπετειών και ταξιδιών που έζησαν συντροφιά με φίλους και οικογένεια, όλα εκείνα τα ηλιοβασιλέματα που γεύτηκαν το αγαπημένο τους ούζο στο παραδοσιακό μπλε τραπεζάκι και όλες εκείνες τις φορές που τραγουδήσαν και χορέψαν μοιράζοντας χαρά στην παρέα. Οι φωτογραφίες θα τοποθετηθούν στον τοίχο των αναμνήσεων και θα θυμίζουν πάντα την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το Ούζο Πλωμαρίου σε όλες τις εποχές.

Αν σε κάποια από όλες αυτές τις εικόνες που μόλις σου περιγράψαμε βλέπεις τον εαυτό σου τότε στείλε τη δική σου ηλιόλουστη φωτογραφία παρέα με Ούζο Πλωμαρίου και δες την να γίνεται κομμάτι ενός μοναδικού ψηφιδωτού αναμνήσεων που θα μείνει για πάντα στο μουσείο του Ούζου Πλωμαρίου «ο Κόσμος του Ούζου».

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό του Ούζου Πλωμαρίου τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Μπορείς να στείλεις τη φωτογραφία σου στο www.plomari130years.gr μέχρι και τον Ιούνιο για να διεκδικήσεις μια θέση ανάμεσα στους 130 νικητές που θα λάβουν μια συλλεκτική φιάλη στην οποία θα αναγράφεται το δικό τους όνομα αλλά και ένα μοναδικό σκίτσο, εμπνευσμένο από τη φωτογραφία τους!

Μην χάσεις άλλο χρόνο, ψάξε στο κινητό σου να βρεις την πιο ωραία φωτογραφία σου από μια όμορφη, δική σου ανάμνηση που είχε «άρωμα» Ούζου Πλωμαρίου!

Εσύ θα μας την στείλεις και εμείς θα την pin-άρουμε στον τοίχο με τις «Πλωμαρίσιες» αναμνήσεις! Όταν θα γίνει η κλήρωση θα μάθεις εάν είσαι ανάμεσα στους μεγάλους νικητές.

#plomarimemories #130yearsplomari

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών