ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Arla Protein συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Τόκιο»

H Arla, με την σειρά Arla Protein, περήφανος υποστηρικτής των Ελλήνων αθλητών, συμμετέχει στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

11.06.2021| Updated: 25.06.2021
Το Arla Protein συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Τόκιο»

Mία ανάσα πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, το Arla PROTEIN συνεχίζει να προσφέρει έμπρακτα την στήριξη στους προκριθέντες Βασιλεία Καραχάλιου (Ιστιοπλοΐα) και Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), που έλαβαν την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η CEO της Arla Foods, Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Όλοι εμείς στην Arla, αισθανόμαστε περήφανοι που συμβάλουμε σε αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία και στηρίζουμε αυτούς τους αθλητές – που σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους – κατάφεραν αυτό που φαντάζει για εμάς ακατόρθωτο. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου, όχι μόνο στους προκριθέντες αλλά και σε όλα τα παιδιά, που αγωνίστηκαν για το όνειρο. Τους εύχομαι καλή επιτυχία! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Πρόεδρό της κ. Σπύρο Καπράλο για την ευκαιρία που μας δόθηκε να στηρίξουμε ως Arla το πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο».

Ραντεβού στο Τόκιο!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT