ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Athénée γιορτάζει με σαμπάνιες και Άνταμ Κοντοβά

Με αφορμή την ένταξη του στον Michelin Guide το εστιατόριο Athénée τσουγκρίζει με flutes, σε ένα μοναδικό Champagne Dinner με τις δημιουργίες του Άνταμ Κοντοβά.

13.12.2021

Το εστιατόριο Athénée γιορτάζει την ένταξη του στον Michelin Guide και ανοίγει σαμπάνιες.  Για μια μόνο ημέρα, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 9 μμ, στην κουζίνα του θα μαγειρεύει ο Άνταμ Κοντοβάς και στη σάλα του θα σερβίρονται οι σαμπάνιες του διάσημου, Γαλλικού οίκου Philipponnat.

Τα πιάτα του μενού είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της εκλεκτής σαμπάνιας, σε ένα μοναδικό Champagne dinner που θα πλαισιώνεται μουσικά από την Κουβανή καλλιτέχνιδα Rosanna Mailan.

 

AMUSE BOUCHE

Fried and raw oyster / spicy mayo, curry / fermented kohlrabi

Philipponnat Royale Reserve Brut

(A.O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)

STARTER

Langoustines / kale emulsion, roasted kale / tamarind

Philipponnat Royal Reserve Brut

(A.O.C Champagne, Pinot noir Chardonnay, Pinot meunier)

BREAD COURSE

Milk bread / churned butter / bottarga

FISH COURSE

Amberjack / beluga lentils / chorizo / fish roe / wild greens

Philipponnat Royale Reserve Non Dose

(A O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)

MEAT COURSE

Beef fillet / eggplant / parmesan cheese / red fruits / almond

Philipponnat Royale Reserve Rose

(A.O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)

DESSERT

Choux / white chocolate / parsnip / caramel / fried rice

Philipponnat Sublime Reserve Sec 2008

(A.O.C Champagne, Chardonnay)

Τιμή: 75€ (Menu + Champagne Pairing)

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις: +30 210 32 51 430

Athénée, Βουκουρεστίου 9, τκ 106 71, Αθήνα

 

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών