Το εστιατόριο Athénée γιορτάζει την ένταξη του στον Michelin Guide και ανοίγει σαμπάνιες. Για μια μόνο ημέρα, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 9 μμ, στην κουζίνα του θα μαγειρεύει ο Άνταμ Κοντοβάς και στη σάλα του θα σερβίρονται οι σαμπάνιες του διάσημου, Γαλλικού οίκου Philipponnat.
Τα πιάτα του μενού είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της εκλεκτής σαμπάνιας, σε ένα μοναδικό Champagne dinner που θα πλαισιώνεται μουσικά από την Κουβανή καλλιτέχνιδα Rosanna Mailan.
AMUSE BOUCHE
Fried and raw oyster / spicy mayo, curry / fermented kohlrabi
Philipponnat Royale Reserve Brut
(A.O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)
STARTER
Langoustines / kale emulsion, roasted kale / tamarind
Philipponnat Royal Reserve Brut
(A.O.C Champagne, Pinot noir Chardonnay, Pinot meunier)
BREAD COURSE
Milk bread / churned butter / bottarga
FISH COURSE
Amberjack / beluga lentils / chorizo / fish roe / wild greens
Philipponnat Royale Reserve Non Dose
(A O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)
MEAT COURSE
Beef fillet / eggplant / parmesan cheese / red fruits / almond
Philipponnat Royale Reserve Rose
(A.O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)
DESSERT
Choux / white chocolate / parsnip / caramel / fried rice
Philipponnat Sublime Reserve Sec 2008
(A.O.C Champagne, Chardonnay)
Τιμή: 75€ (Menu + Champagne Pairing)
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις: +30 210 32 51 430
Athénée, Βουκουρεστίου 9, τκ 106 71, Αθήνα