ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Olive Garden με ανανεωμένο καλοκαιρινό menu!

Τα καλοκαίρια στο Olive Garden, έχουν αέρα κοσμοπολίτικο, γεύσεις ελληνικές και μεσογειακές, δροσερά signature cocktails και ατμόσφαιρα διακοπών, με easy listening μουσική.

14.06.2018

Τα καλοκαίρια στο Olive Garden, έχουν αέρα κοσμοπολίτικο, γεύσεις ελληνικές και μεσογειακές, δροσερά signature cocktails και ατμόσφαιρα διακοπών, με easy listening μουσική.

Τα βράδια στο Olive Garden, φωτίζονται από την Ακρόπολη σε μια Αθήνα που λαμπυρίζει πολύχρωμη, απλωμένη σαν φωτεινό χαλί από άκρη σε άκρη… να μη χορταίνεις να κοιτάς.

Μιλάμε αναμφισβήτητα για την πιο όμορφη ταράτσα της πόλης! Όμως η θέα και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφθείτε το Olive Garden. Σε έναν σύγχρονης αισθητικής ανανεωμένο και πολύ προσεγμένο χώρο, στον 11 ο όροφο του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε γεύσεις δημιουργικής Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα. Φρέσκες πρώτες ύλες και προϊόντα με ταυτότητα ελληνική Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε. συνδυάζονται αρμονικά στα πιάτα του νέου μενού, σε ενδιαφέρουσες γευστικές δημιουργίες.

Ενδεικτικά πιάτα του νέου μενού:

Τυροπιτάρι με φέτα και φρέσκο θυμάρι, προσούτο Ferrano ,γλυκό τοματάκι με θυμαρίσιο μέλι και αρμυρίκι

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί με μετσοβόνε και απάκι Κρήτης, λεπτές φέτες αγγουριού, σάλτσα από πρόβειο γιαούρτι και φρέσκο δυόσμο

“Ριζότο αλά γεμιστά” με απάκι Κρήτης, ξύγαλο Σητείας, φρέσκια τομάτα, άρωμα κρασιού Μαντινείας και ανοιξιάτικα βότανα

Ανάμεικτα τραγανά σαλατικά με αρμυρίκι, κατίκι Δομοκού, μπάλες καρπουζιού, παστράμι μόσχου, κουλούρι Θεσσαλονίκης και φύλλα δυόσμου

Ελληνική καρμπονάρα με σύγκλινο, κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, ψητό σκόρδο και αυγό αχυρώνα

Γκόγκες “Χωριάτικη” με τοματίνια, πιπεριά, κρεμμυδάκι, ελιές, φέτα και φρέσκια ρίγανη

“Rib eye Black Angus”, αρωματικό βούτυρο με ελιξίριο και βότανα, πουρέ από αρακά με φρέσκια τομάτα και άνηθο,babyκαρότα γλασέ, σάλτσα κόκκινου κρασιού

Παϊδάκια από νεφραμιά αρνιού, καπνιστή μελιτζάνα με ψητό σκόρδο, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα με πετιμέζι, θυμάρι και βαλσάμικο

Μουσακάς λαχανικών με “κιμά μανιταριών” λιαστή τομάτα και κρέμα γιαουρτιού με μοσχοκάρυδο

Ψητό φαγκρί σε Ελληνικό μαρούλι και σπαράγγια της θάλασσας αυγολέμονο, με μάραθο και τρίμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου

Προφιτερόλ παγωτό με σάλτσα σοκολάτας και μάνγκο, χτυπημένη κρέμα και κροκάν καρύδας

Κρέμα σοκολάτας με κόκκινα βατόμουρα, σάλτσα βανίλιας και παγωτό φυστίκι

Crème Brûlée σε βάση αμυγδαλόπιτας με ελαιόλαδο και άρωμα μαστίχας, καστανή ζάχαρη και φρέσκα φρούτα


ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, Τ/210-33 26 000 

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών