ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Tο ολοκαίνουργιο Χριστουγεννιάτικο ArGOODaki και φέτος στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Γίνε μέλος της οικογένειας του ArGOODaki και διάδωσε το φετινό μήνυμα αγάπης στα προσωπικά σου social media, μοιράζοντας αγάπη & χαρά σε όλους!

13.12.2017| Updated: 25.06.2021
Tο ολοκαίνουργιο Χριστουγεννιάτικο ArGOODaki και φέτος στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Πρόκειται για τον αγαπημένο ήρωα του καταξιωμένου θεσμού κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House ο οποίος από το 2002 μέχρι σήμερα, έχει βοηθήσει έμπρακτα πάνω από 15.000 παιδιά, έχοντας διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ σε κοινωνικές δράσεις. Φέτος, συνεχίζοντας την πιο τρυφερή ιστορία αγάπης, το ArGOODaki συνεργάζεται με το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» με στόχο να απαλύνει κάθε παιδικό τραύμα. Συγκεκριμένα, με κάθε γεύμα ArGOODaki συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση του εξοπλισμού της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής, με εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα.

Backpacks για μικρούς και μεγάλους, παιδικό σετ φαγητού, κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών και ένα μαξιλαράκι. Αυτά είναι τα δώρα που όλοι όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτόν το σκοπό, μπορούν να διαλέξουν με κάθε γεύμα ArGOODaki. Και τα νέα δε σταματούν εδώ. Ντύσε τις φετινές ευχές σου με την πιο όμορφη συλλογή emojis από την ανανεωμένη εφαρμογή στην οποία φέτος προστέθηκαν 10 νέα… ArGOODakia. Χρησιμοποιώντας τα, δίνεις στα Χριστούγεννά σου την πιο γλυκιά νότα. Η εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι τώρα διαθέσιμη στο App Store & το Google Play Store. Κατέβασε την δωρεάν & μοιράσου το φετινό σκοπό με τους φίλους σου!

Ευχαριστούμε θερμά που αγκαλιάζεις ενεργά την εκστρατεία ArGOODaki, για τη στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη! Γίνε μέλος της οικογένειας του ArGOODaki και διάδωσε το φετινό μήνυμα αγάπης στα προσωπικά σου social media, μοιράζοντας αγάπη & χαρά σε όλους!

Χρησιμοποίησε τα hashtags #argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών