ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στο εξωτερικό

Ξένη δημοσίευση

22.10.2018| Updated: 25.06.2021
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στο εξωτερικό

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει στο εξωτερικό και μαγεύει τους λάτρεις των αυθεντικών αποσταγμάτων.

Με ποιο προϊόν θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί επάξια η Ελλάδα σε μια διεθνή έκθεση με premium προϊόντα αδιαμφισβήτητης ποιότητας και φήμης; Μα φυσικά με το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το εκλεκτό Ούζο που αγαπιέται με πάθος εντός και εκτός συνόρων. Πάνω από 7.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Palais des Festivals στις Κάννες, από τις 30/9 έως τις 5/10. Το Ούζο Πλωμαρίου, το εθνικό ποτό της Ελλάδας με τη διεθνή καριέρα, βρέθηκε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης premium προϊόντα στην μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται ετησίως από την Tax Free World Association και τραβάει τα φώτα όλου του επιχειρηματικού κόσμου που δραστηριοποιείται στην ακμάζουσα αγορά των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών. Στην έκθεση, προβάλλονται κάθε χρόνο πάνω από 3.000 premium brands με σημαντική παρουσία στην αγορά των Duty Free, φιλοξενώντας κορυφαίες εταιρίες από όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γευτούν το Ούζο Πλωμαρίου συνοδεία ντελικάτων ελληνικών μεζέδων, να μυρίσουν και να αγγίξουν τους διαφορετικούς σπόρους και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στη απόσταξή του και να παρακολουθήσουν εικόνες της παραγωγής, της απόσταξης αλλά και της ελληνικής κουλτούρας και κληρονομιάς με τις οποίες το Ούζο Πλωμαρίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο. Να σημειωθεί ότι το Ούζο Πλωμαρίου ήταν το brand που έδωσε χρώμα και άρωμα ελληνικό στην έκθεση, καθώς ήταν το μόνο ούζο αλλά και το μόνο ελληνικό προϊόν που είχε παρουσία!

 

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είχε ακόμη μια σημαντική συμμετοχή, μαγεύοντας τους επισκέπτες της έκθεσης Village International de la Gastronomie που έγινε το τριήμερο 21/9-23/9 στο Παρίσι. Σκοπός της έκθεσης, όπου συμμετείχαν 60 χώρες, ήταν οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις διαφορετικές κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου, να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις μέσα από γευσιγνωσίες, cooking lessons και άλλα shows. Στο περίπτερο της Ελλάδας, κάτω από τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ, η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου και το εστιατόριο Evi Evane παρουσίασαν τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, ετοίμασαν χαρακτηριστικά πιάτα από διάφορες γωνιές της χώρας μας και κέρασαν τους επισκέπτες Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT