ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Ούζο Πλωμαρίου στο βραβευμένο με αστέρι Michelin «Μαυρομμάτης» στο Galerie Lafayette

Εκατομμύρια καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα, μετά τα ψώνια τους, να απολαύσουν ένα Ούζο Πλωμαρίου με πάγο στο πιο πολυσύχναστο spot της γαλλικής πρωτεύουσας μετά τον Πύργο του Άιφελ!

23.03.2023
Το Ούζο Πλωμαρίου στο βραβευμένο με αστέρι Michelin «Μαυρομμάτης» στο Galerie Lafayette
Tο Oύζο Πλωμαρίου ταξιδεύει εκτός Ελλάδος, σε ένα από τα πιο εμβληματικά πολυκαταστήματα της Ευρώπης, το Galerie Lafayette στην «Πόλη του Φωτός». Ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που μέσα στο elegant μπουκάλι του κλείνει τα αρώματα της Ελλάδας, έχει βρει πλέον τη δική του θέση στον κατάλογο του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου «Μαυρομμάτης» που βρίσκεται στο εμβληματικό πολυκατάστημα Galerie Lafayette.

Το Ούζο Πλωμαρίου, που βρίσκεται σε πολλά ακόμα σημεία της Γαλλίας, μεταφέρει πλέον την ελληνική παράδοση και σε έναν χώρο που παραδοσιακά επισκέπτονται όλοι όσοι ταξιδεύουν στο Παρίσι. Ένα μαγευτικό μεσογειακό διάλειμμα στην καρδιά της πρωτεύουσας της Γαλλίας, ένα νοερό ταξίδι που θα τους θυμίσει τον ζεστό ελληνικό ήλιο και την αύρα της θάλασσας.

Το Ούζο Πλωμαρίου αυτή τη στιγμή εξάγεται σε περίπου 50 χώρες, στόχος είναι να ταξιδέψει και σε άλλους προορισμούς και να συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της χώρας μας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών