ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το πλατό των εκλεκτών

Ξένη δημοσίευση

21.12.2018| Updated: 25.06.2021
Το πλατό των εκλεκτών

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος ανοίγει και αρχίζεις το στόλισμα. Γεμίζεις το σπίτι φωτάκια, Άγιους Βασίληδες και γκι, το «Santa Baby» παίζει στη διαπασών και κάπου μεταξύ της γιρλάντας που μπερδεύεται στα πόδια σου και το πρόγραμμα για το πώς να αναβοσβήνουν τα φωτάκια, χτυπάει το τηλέφωνο. Τι καλύτερο από το να δεχθείς τους φίλους σου σπίτι!

Και τι βγάζουμε τώρα στο τραπέζι; Θέλεις κάτι πλούσιο και γιορτινό για να τους ευχαριστήσεις αλλά…τι;

Πάντα υπάρχει η εύκολη λύση να παραγγείλεις, αλλά θέλεις πολύ να περιποιηθείς τους επισκέπτες σου! Ευτυχώς που χθες πέρασες αρκετή ώρα να εξερευνείς τις εορταστικές προτάσεις στο κατάστημα ΑΒ της γειτονιάς σου και εφοδιάστηκες με τα αγαπημένα σου τυριά, αλλαντικά, προϊόντα delicatessen και μοναδικές ετικέτες κρασιών που όχι μόνο θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, αλλά θα εντυπωσιάσουν και όλους σου τους φίλους.

 

ΥΛΙΚΑ:

Formaggio di Fossa
Προέλευση: Ιταλία
PECORINO ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΥΠΑΣ
Το όνομα του τυριού, το οποίο κυριολεκτικά σημαίνει «τυρί του λάκκου», προέρχεται από τη διαδικασία ωρίμανσης του τυριού σε ειδικά υπόγεια κοιλώματα που σκαλίστηκαν σε πέτρες. Η τεχνική παρασκευής του τυριού αυτού χρονολογείται από τον 15ο αιώνα.

L’ ulivo sheep cheese
Προέλευση: Ιταλία
Παραδοσιακό πρόβειο τυρί που ωριμάζει σε πιθάρια με κλαδιά ελιάς. Έχει ελαφρώς ακανόνιστο σχήμα και κρούστα στο χρώμα της ώχρας. Γλυκό & λεπτό άρωμα

Mini delizioso al tartufo
Προέλευση: Ιταλία
Πεκορίνο με έντονο άρωμα τρούφας

Σαλάμι με τρούφα και επικάλυψη παρμεζάνας
Ιταλικό προϊόν
Με επικάλυψη παρμεζάνα Reggiano
Καινοτόμο προϊόν με μοναδικό σχήμα και γεύση Εκλεκτής ποιότητας άπαχο κρέας, χειροποίητο PAOLO MANZONE BARBERA SUPERIORE ΕΡΥΘΡΟΣ (ιταλικό κρασί)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε τα τυριά σε φέτες, κυβάκια ή τα αφήνουμε σε μεγάλα κομμάτια. Προσθέτουμε γύρω από τα τυριά μερικά αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς που θα βρείτε στο Τμήμα Περί Απόλαυσης της ΑΒ και προσθέτουμε λίγα φύλλα μαϊντανού, για να δώσουμε φρέσκο χρώμα και λίγο παραπάνω άρωμα.

Κι αυτή είναι μόνο μία από τις γευστικές επιλογές!

Και φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος σας προτείνει για την εορταστική περίοδο μερικούς από τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς με τη σφραγίδα ποιότητας και άριστης γεύσης που φέρνει στα καταστήματά της.

Ανακαλύψτε μοναδικά προϊόντα σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ και χαρείτε τις γιορτές μαζί με τους αγαπημένους σας, γύρω από το πιο εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι!

Δημιούργησε κι εσύ ένα μοναδικό πλατό, με άρωμα Ιταλίας, νόστιμες γεύσεις και όμορφα αρώματα!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών