ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Πρώτο Protein Cottage Cheese στην Ελλάδα.

H Arla Foods Ελλάς και η επιτυχημένη σειρά Arla PROTEIN, φέρνουν για πρώτη φορά, στην Ελληνική αγορά PROTEIN Cottage Cheese. Το PROTEIN Cottage Cheese, κυκλοφορεί …

13.03.2018

H Arla Foods Ελλάς και η επιτυχημένη σειρά Arla PROTEIN, φέρνουν για πρώτη φορά, στην Ελληνική αγορά PROTEIN Cottage Cheese.

Το PROTEIN Cottage Cheese, κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις. Φυσική με 30gr πρωτεΐνης και με τα Χαμηλότερα Λιπαρά της αγοράς, με Muesli Top – κόκκινο μύρτιλο, μήλο και ηλιόσπορο – και με Muesli Top – κράνμπερι, αμύγδαλα και σύκα – με 20gr πρωτεΐνης ανά συσκευασία.

Η νέα σειρά, έρχεται να εμπλουτίσει όχι απλά την γκάμα των προϊόντων Arla PROTEIN, αλλά και να δώσει υγιεινές διατροφικές επιλογές στον σύγχρονο καταναλωτή, καλύπτοντας έτσι περισσότερες διατροφικές ανάγκες και γούστα.

Απολαύστε το σαν σνακ ή σαν ελαφρύ βραδινό. Το σίγουρο είναι το PROTEIN Cottage Cheese, θα δώσει άλλη γεύση και ένταση στη διατροφή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.arlafoods.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών