ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Το σπίτι θέλει AVA»

Νέα καμπάνια από το αγαπημένο AVA που μας υπενθυμίζει πώς η ζωή στο σπίτι είναι γεμάτη χαρά και φροντίδα.

20.03.2017

Νέα καμπάνια από το αγαπημένο AVA που μας υπενθυμίζει πώς η ζωή στο σπίτι είναι γεμάτη χαρά και φροντίδα.

Υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από ένα σπίτι γεμάτη ζωή, χαμόγελα και αγαπημένα πρόσωπα που μοιράζονται ξεχωριστές στιγμές; Μάλλον όχι. Γι’ αυτό, το AVA μας καλεί να χαιρόμαστε κάθε στιγμή στο σπίτι, να γεμίζουμε το σαλόνι μας με κόσμο, να μαγειρεύουμε για τους φίλους μας, να αναζητούμε αφορμές να βρεθούμε όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι και να μην ανησυχούμε για τα άπλυτα πιάτα.

Με την ολοκαίνουρια καμπάνια «Το σπίτι θέλει AVA» και με τη νέα του υπογραφή, «Ξεκάθαρη Φροντίδα», το προϊόν που έχει μία ξεχωριστή θέση στην κουζίνα μας εδώ και δεκαετίες, μας υπενθυμίσει την ομορφιά και τη χαρά που κρύβει ένα σπίτι γεμάτο ζωή, ενώ ταυτόχρονα το AVA φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα.

Δεν αφήνει μυρωδιές και λεκέδες για να έχουμε πάντα τα πιάτα μας αστραφτερά καθαρά. Έχει απαλή υφή και είναι οικονομικό ενώ παράλληλα ξεβγάζεται εύκολα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, προσφέροντας έτσι επιπλέον οικονομία αλλά και περισσότερο χρόνο για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτά, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του AVA, που το κάνουν να υπερέχει και εμάς, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στο σπίτι!

Μέσα από δύο διαφορετικές σειρές, το AVA Περλέ (με χαμομήλι και με χαμομήλι & λεμόνι) και το AVA Ξύδι Action (με ξύδι και με ξύδι, μήλο & μέντα), μας ανοίγει την όρεξη! Όρεξη για οικογενειακές στιγμές, όρεξη για όμορφες βραδιές με φίλους, όρεξη για ζωή. Γι’ αυτό το σπίτι θέλει AVA.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών