ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τόνος Καπνιστός ΤRATA. Ανεβάζει τον τόνο στη γεύση!

O Tόνος Καπνιστός TRATA είναι ένα καινοτόμο προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα. Xωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο. Είναι ο μοναδικός τόνος που καπνίζεται …

17.10.2017| Updated: 25.06.2021
Τόνος Καπνιστός ΤRATA. Ανεβάζει τον τόνο στη γεύση!

O Tόνος Καπνιστός TRATA είναι ένα καινοτόμο προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα. Xωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο. Είναι ο μοναδικός τόνος που καπνίζεται με φυσικό τρόπο σε φούρνο με ξύλα και έχει τη χαρακτηριστική γεύση καπνίσματος που τον κάνει αξεπέραστο! Συνδυάζεται εύκολα με φυσικά και αγαπημένα συστατικά, δίνοντας άλλη διάσταση σε παλιές και νέες συνταγές, απογειώνοντας την απόλαυση. Τα προϊόντα TRATA παράγονται στο Κιλκίς, από την ελληνική εταιρεία ΚΟΝΒΑ, που εδώ και 90 χρόνια προσφέρει μόνο τα καλύτερα ψαρικά. Με υπευθυνότητα, γνώση και μεράκι, οι άνθρωποι της KONBA γυρίζουν τον κόσμο αναζητώντας θαλασσινά άριστης ποιότητας, τα οποία στη συνέχεια επεξεργάζονται και τυποποιούν, τηρώντας τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό μηχανισμό.

Από τη δεκαετία του ’70, οι κονσέρβες θαλασσινών TRATA και FLOKOS έχουν αγαπηθεί από την ελληνική οικογένεια και συνεχίζουν να αποτελούν την πρώτη επιλογή.

Βρείτε συνταγές με Τόνο Καπνιστό Trata στο νέο blog www.tratagreece.gr.


 

ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ, ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας: 10’,  Χόνος μαγειρέματος: 20’

Υλικά:

  • 1συσκ. (διπλέτα) ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA (320 γρ.)
  • 500 γρ. στριφτάρια ή πένες
  • 150 γρ. αρακά βρασμένο
  • Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση: Bράζουμε τα στριφτάρια και τα σουρώνουμε. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τον αρακά, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε. Σπάμε τον TONO ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA σε κομμάτια και τον ρίχνουμε στο μπολ μαζί με το λάδι του. Ανακατεύουμε προσεκτικά, ρίχνουμε το μίγμα στα ζεστά στριφτάρια και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών