ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ

Τρεις ακόμη σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στο πλαίσιο της φετινής Τελετής Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2018». Σκοπός των βραβείων που διοργανώθηκαν …

16.07.2018| Updated: 25.06.2021
Τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ

Τρεις ακόμη σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στο πλαίσιο της φετινής Τελετής Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2018». Σκοπός των βραβείων που διοργανώθηκαν για 7 η φορά, είναι να προβάλλουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικότερες δραστηριότητες των επιχειρήσεων του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών τους, οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργίας τους, αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών και την αναβάθμιση του κλάδου συνολικά.

Η ΓΙΩΤΗΣ απέσπασε βραβεία σε 3 διαφορετικές κατηγορίες:

  • Χρυσό βραβείο για την πρωτοπορία της, στην κατηγορία  «Παραδοσιακή Ελληνική Εταιρεία στον τομέα τροφίμων»
  • Ασημένιο βραβείο για τις Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων/Μεριδίου Αγοράς», που τις φέρνει στην 1 η θέση
  • Ασημένιο βραβείο για τη Στρατηγική Περιεχομένου της Σελίδας Facebook της ΓΙΩΤΗΣ, στην κατηγορία «Στρατηγική Social Media».

Ο καθ. Κ. Γ. Δουκίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής των βραβείων με τον κ. Μάριο Παπαθανασίου

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Οι σημερινές διακρίσεις για τη ΓΙΩΤΗΣ αντανακλούν αφενός, την ιστορία μας που βασίζεται σε παραδοσιακές αξίες και αφετέρου, την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας προς το μέλλον. Από τις καινοτόμες τότε Βρεφικές Κρέμες που υπήρξαν η αφορμή ίδρυσης της ΓΙΩΤΗΣ και είναι πρώτες στην προτίμηση των καταναλωτών, έως την στρατηγική αξιοποίηση της σημερινής ψηφιακής πραγματικότητας. Το φετινό «τρίπτυχο» διακρίσεων είναι για εμάς μια ‘πυξίδα’ που δείχνει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο».

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών