ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τριήμερο φεστιβάλ στο ΑΒ Ελληνικό με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ»

Από τις 17 ως τις 19 Οκτωβρίου, το ΑΒ Ελληνικού γιόρτασε τα 80 χρόνια Βασιλόπουλος καλωσορίζοντας την νέα εποχή με ολοκαίνουρια τμήματα και ψηφιακές υπηρεσίες που κάνουν τα ψώνια παιχνίδι.

30.10.2019| Updated: 25.06.2021
Τριήμερο φεστιβάλ στο ΑΒ Ελληνικό με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ»

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα ΑΒ στο Ελληνικό, το τριήμερο 17-19 Οκτωβρίου. Γιορτάζοντας τα 80 χρόνια παρουσίας της, η ΑΒ Βασιλόπουλος, ως συνώνυμο της ποικιλίας, της ποιότητας και της εξυπηρέτησης, εγκαινίασε ολοκαίνουργια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό και προσκάλεσε τους πελάτες της να ανακαλύψουν μαζί τη «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ».

 3ήμερο φεστιβάλ με εκπλήξεις

Σε ρόλο οικοδεσπότη το κατάστημα ΑΒ Ελληνικό μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, μας έδωσαν ιδέες για μια καλύτερη ζωή (Armonia), μας ταξίδεψαν σε τόπους που, δικαίως, φημίζονται για την τυροκομία τους (La Fromagerie), μας γέμισαν ενέργεια μέσα από τη φρεσκάδα και τα διατροφικά οφέλη φρούτων και λαχανικών (Fresh Juice Bar), και, μας σύστησαν μια ολοκαίνουρια εμπειρία αγορών, ευκολότερη και συναρπαστική μέσω των νέων ψηφιακών υπηρεσιών.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, η ΑΒ στο Ελληνικό έβαλε τα γιορτινά της και προσκάλεσε τους πελάτες της να ζήσουν σήμερα την εμπειρία από το κατάστημα του μέλλοντος, μέσα από ειδικές δράσεις που «έτρεχαν» σε κάθε γωνιά του καταστήματος μαζί με κεράσματα, δώρα και εκπλήξεις για όλους.

Νέα concepts για όλες τις ανάγκες

Στο ολοκαίνουριο τμήμα Armonia, τους πελάτες υποδέχτηκαν η food blogger Εύα Μονοχάρη και η διατροφολόγος Κατερίνα Βλάχου με διαδραστικά workshops για την υγιεινή διατροφή και το wellbeing και συμβουλές για υγεία και ευεξία. Στο τμήμα Armonia της ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκουμε πάνω από  1,700 προϊόντα (βιολογικά, οικολογικά και λειτουργικά) και ανακαλύπτουμε λύσεις που αφορούν στην υγιεινή διατροφή και πληθώρα επιλογών που συνεισφέρουν στη φροντίδα του πλανήτη μας. 

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό είναι η La Fromagerie. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με σταθερή θερμοκρασία για τη σωστή διατήρηση των τυροκομικών, φιλοξενεί μια μοναδική συλλογή από εξαιρετικά, σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων από όλον τον κόσμο. Εκεί συναντήθηκαν οι «ειδικοί», ο cheese expert Βασίλης Γκαγκαστάθης και ο sommelier Άγγελος Αντωνίου, για να μας αποκαλύψουν τα μυστικά σπάνιων τυριών και εκλεκτών οίνων, αντίστοιχα. 

Μπροστά στο νέο τμήμα Fresh Juice Bar περίμενε τους επισκέπτες μια έκπληξη την Παρασκευή το μεσημέρι. Το γνωστό συγκρότημα Swingin’ Cats έδωσε όλη του την ενέργεια και την καλή διάθεση σε ένα μουσικό show έκπληξη. Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αγαπημένα τραγούδια και να απολαύσουν τους φρεσκοστυμμένους χυμούς από φρούτα και λαχανικά, καθώς και  τα λαχταριστά smoothies από το Fresh Juice Bar. Τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά επιλέγονται καθημερινά για να ξεκινήσουμε τα ψώνια και την ημέρα μας με πολλή ενέργεια. 

Το τμήμα Έτοιμα Γεύματα «AB You’ll Love» προσέλκυσε τον περισσότερο κόσμο όταν βρέθηκε εκεί ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης για live cooking sessions. Έξυπνες και απολαυστικές συμβουλές για μαγείρεμα στο σπίτι και λαχταριστά έτοιμα γεύματα από τα χέρια του Άκη Πετρετζίκη για τις μέρες που ο χρόνος απλά δεν φτάνει.

Ολόφρεσκο και αυθεντικό sushi που φτιάχνεται επιτόπου προσφέρεται στο Sushi Bar.

Καθ΄όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες του καταστήματος ΑΒ στο Ελληνικό είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις μελωδίες των παραγωγών του EASY 97,2, οι οποίοι εξέπεμπαν ζωντανά από το κατάστημα.

Οι νέες τεχνολογίες κάνουν τα ψώνια πιο εύκολα

Τα βλέμματα τράβηξε και η Pepper, το νέο φιλικό ρομπότ που καλωσορίζει τους επισκέπτες στο κατάστημα, δίνει πληροφορίες, ενημερώνει και ψυχαγωγεί. Το κατάστημα ΑΒ  στο Ελληνικό αναδιαμορφώθηκε ώστε να ενσωματώσει νέες τεχνολογίες και να κάνει τα ψώνια και τη ζωή μας πιο εύκολη! Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης: για να μπορούμε να βλέπουμε προσφορές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τα νέα και τις υπηρεσίες της ΑΒ.
  • Μηχανισμός για σειρά προτεραιότητας στα τμήματα service: για να εξοικονομούμε χρόνο και να μπορούμε να συνεχίζουμε τις αγορές μας μέσα στο κατάστημα, μέχρι να ειδοποιηθούμε με μήνυμα όταν φτάσει η σειρά μας να εξυπηρετηθούμε.
  • Κιόσκια με πληροφορίες για τα προϊόντα συγκεκριμένων τμημάτων: που δίνουν χρήσιμες πληροφορίες, μας ενημερώνουν για νέα προϊόντα και προσφορές αλλά και υπέροχες συνταγές.
  • Αυτόματα ταμεία: για αυτόματη γρήγορη κι εύκολη ολοκλήρωση των καθημερινών μας αγορών. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με χαρά και μεράκι, προσφέρει πάντα το καλύτερο, 80 χρόνια τώρα, και έχει συνδεθεί στην καρδιά και το μυαλό των 2,5 εκατ. πελατών της με το καινούριο, το καινοτόμο, το διαφορετικό. Γιατί, για την ΑΒ, κάθε πελάτης είναι μοναδικός! Και όπως κάθε πελάτης αλλάζει, έτσι αλλάζει και η ΑΒ μαζί του, όλα αυτά τα χρόνια, και αναζητάει συνεχώς νέες ιδέες σε προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να κάνουν την αγοραστική εμπειρία ΑΒ, μοναδική. Με οδηγό τη «χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και μας προσκαλεί στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό και στο ΑΒ Μακεδονία για τους Θεσσαλονικείς, για να ανακαλύψουμε ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες.  

 

 

 

 

 

 

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών