ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Very Merry Christmas Zuccherino

Ξένη δημοσίευση

12.12.2018| Updated: 25.06.2021
Very Merry Christmas Zuccherino

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και στα Zuccherino επικρατεί η πιο γλυκιά διάθεση… Και φέτος τις γιορτές, είμαστε κοντά σας με τις πιο γευστικές προτάσεις για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Πιστοί στις παραδοσιακές συνταγές , οι pastry chefs των Zuccherino «απογειώνουν» τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά , που αποκτούν ακόμη πιο φίνα γεύση και μοναδικό άρωμα.

Πρωταγωνιστές κάθε χρόνο οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, με φρέσκο βούτυρο και ολόκληρα αμύγδαλα, πλάι στα υπέροχα μοσχομυριστά μελομακάρονα που αντλούν τη γλύκα τους από το βιολογικό μέλι και οι παραδοσιακές τραγανές δίπλες, με τριμμένο καρύδι και κανέλα. Όλα αυτά θα τα βρείτε σε υπέροχες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες σχεδιασμένες από τις αγαπημένες μας Love Me DO.

Οι εορταστικές προτάσεις μας συμπληρώνονται με πρωτότυπες τούρτες , κορμούς σε διάφορες γεύσεις και ειδικά menu που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Για τους λάτρεις του κάστανου, προτείνουμε την ξεχωριστή τούρτα Marron, αλλά και τις εντυπωσιακές «must taste» τούρτα ρόδι & τούρτα βατόμουρο, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το νέο μας κορμό με μπισκότο oreo και το χριστουγεννιάτικο μιλφέιγ με φρέσκο ρόδι.

Ακόμη, καθημερινά στα καταστήματά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, σοκολατάκια, υπέροχα προφιτερόλ και φυσικά τη διάσημη σοκολατόσουπα μας.

Η μεγάλη μας αγάπη, το παγωτό, έχει θέση και στο γιορτινό τραπέζι. Οι άκρως γιορτινές γεύσεις παγωτού μελομακάρονο, κουραμπιές, κάστανο & crème patisserie με φράουλες έρχονται να συμπληρώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα και να χαρίσουν πολλά γλυκά χαμόγελα.

Για το τέλος, αφήσαμε τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα Zuccherino, ένα μυρωδάτο κέικ φτιαγμένο με 5 διαφορετικά μπαχαρικά, πλούσια γέμιση καρυδιών και πολύ αγάπη για να φέρει τύχη σε όποιον το γευτεί.

Όλα τα παραπάνω φυσικά μπορούν να παρασκευαστούν και χωρίς γλουτένη διότι αυτές τις γιορτές κανείς δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένος.

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι έδω! Οι πιο γλυκές ευχές από εμάς για εσάς.


Ζαχαροπλαστεία Zuccherino
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο Τ. 210 98 45 238, 210 98 30 869.
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο Τ. 210 98 30 049.
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης Τ. 210 93 57 590.
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι Τ. 210 32 13 015.

www.zuccherino.gr
[email protected]

Fb: https://www.facebook.com/zuccherino.gr 
Insta: @zuccherino.gr 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών