ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση ΕΛΙΞΗ ΑΕ

Δυναμική ήταν η παρουσία της Μικροζυθοποιίας ΕΛΙΞΗ στην 4η απονομή των BeerBartender Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Maroussi Cultural Center. Συγκεκριμένα, …

17.03.2017| Updated: 25.06.2021
Βράβευση ΕΛΙΞΗ ΑΕ

Δυναμική ήταν η παρουσία της Μικροζυθοποιίας ΕΛΙΞΗ στην 4η απονομή των BeerBartender Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Maroussi Cultural Center. Συγκεκριμένα, η μπύρα Delphi απέσπασε το χρυσό βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Pilsner, η Marea το ασημένιο βραβείο Specialty Ale και η Marea Blonde το ασημένιο βραβείο Pale Lager!

Για πρώτη φορά απονεμήθηκαν βραβεία κατόπιν τυφλής γευσιγνωσίας με ειδικούς κριτές μπύρας από το εξωτερικό. Ειδικότερα, την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Tim Hampson (συγγραφέας βιβλίων μπύρας, πρόεδρος του British Guild of Beer Writers), Helmut Adam (εκδότης Mixology Magazine, ιδρυτής των Bar Convent Berlin & BrewBerlin) και Dirk Hoplitschek (αρθρογράφος μπύρας και διοργανωτής του Berlin Beer Week) οι οποίοι για τα Greek Beer Awards δοκίμασαν 40 αποκλειστικά ελληνικές μπύρες!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών