ΕΙΔΗΣΕΙΣ PROMOTED

Χρυσελιά: Μια χρυσαφένια εμπειρία, γεμάτη ελαιόλαδο

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε τα οφέλη του ελαιολάδου και για να το εντάξουμε στη διατροφή μας; Μα ένα απόγευμα στην φύση γεμάτο γεύση, άρωμα και δημιουργικότητα, για μικρούς και μεγάλους, από τη Χρυσελιά.

22.06.2023
Χρυσελιά: Μια χρυσαφένια εμπειρία, γεμάτη ελαιόλαδο

Μαμάδες και παιδιά βιώσαμε μια ξεχωριστή εμπειρία, ένα φωτεινό απόγευμα, στο κτήμα Αρίστη. Προσκεκλημένοι από τη Χρυσελιά, το ελαιόλαδο της εταιρείας ΚΟΡΕ, περιπλανηθήκαμε στο κατάφυτο κτήμα, και ενημερωθήκαμε μέσα από δράσεις και παιχνίδια, σχετικά με τα οφέλη του ελαιολάδου και τον τρόπο να το εντάξουμε στην διατροφή των παιδιών μας.

Το ελαιόλαδο Χρυσελιά σε συνεργασία με το Kids Cooking club μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε, μικροί μεγάλοι, σε διάφορες δραστηριότητες όπου σκοπός τους ήταν να βιώσουμε την «εμπειρία Χρυσελιά» μέσα από την γεύση και τα αρώματα του ελαιόλαδου.

Μέχρι και τυφλή γευστική δοκιμή κάναμε και είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε και να ξεχωρίσουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χρυσελιά. Σιγά – σιγά, αρχίσαμε να διακρίνουμε τις ξεχωριστές νότες, τη γεύση, την επίγευση και τα μοναδικά αρώματα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Φυσικά και υπήρχε και συνέχεια και μάλιστα πολύ δημιουργική:  Στο Moms Cooking Class όλες οι μαμάδες βάλαμε τα δυνατά μας και ετοιμάσαμε μοναδικά vegan garden rolls, ενώ τα παιδιά μας, καταδιασκέδασαν στο Kids Cooking Class και με την καθοδήγηση του chef Κυριάκου Μελά έφτιαξαν μέχρι και vegan energy ice cream.

Περισσότερο και από το παγωτό, τα παιδιά φάνηκε να τα συνεπήρε και το δημιουργικό παιχνίδι, από τη ζωγραφική με οικολογικά χρώματα σε γλαστράκια, μέχρι και το φύτεμα του ολόδικού τους μικρού ελαιόδεντρου.

Επιπλέον, όλοι οι καλεσμένοι συμμετείχαμε σε συζήτηση με τον chef Κυριάκο Μελά του Kids cooking club σχετικά με το ελαιόλαδο ως σύμμαχο στην παιδική διατροφή.


Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία ΚΟΡΕ για το ελαιόλαδο Χρυσελιά, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό της να γεύεται το Ελαιόλαδο Χρυσελιά μέσα από εμπειρίες που δημιουργεί κάθε χρόνο ειδικά για αυτούς.

Η εταιρεία ΚΟΡΕ θα συνεχίσει τις ενέργειες αυτές, με σκοπό να δώσει σε όσους περισσότερους να ζήσουμε μια εμπειρία Χρυσελιά, γεμάτη γεύση.

Γ

Για περισσότερες πληροφορίες: www.xriselia.gr

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών