ΕΙΔΗΣΕΙΣ

To La Meat Maison στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης δύο φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς θεομηνίας.

16.02.2023
To La Meat Maison στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Με δύο δείπνα προσφοράς στις 21 και 23 Φεβρουαρίου, το La Meat Maison στην Κηφισιά σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Δεσμός και Polat Foundation, γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣτο πλευρό των σεισμόπλεικτων της Τουρκίας και της ΣυρίαςΣτο πλευρό των σεισμόπλεικτων της Τουρκίας και της Συρίας Έχοντας όλα τα παραπάνω στο μυαλό και επιθυμώντας να συμμετάσχει στη μοναδική “σκυταλοδρομία” ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης 2 φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς θεομηνίας.

Στις 21 και 23 Φεβρουαρίου και σε συνεργασία με τον ελληνικό μη φιλανθρωπικό οργανισμό “Δεσμός” και τον αντίστοιχο τουρκικό “Polat Foundation”, το εστιατόριο La Meat Maison θα σερβίρει σε ρυθμούς προσφοράς.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους.  

La Meat Maison, Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά, Τ/210-80.87.372, 210-80.85.183

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών