ΕΞΟΔΟΣ

Αλλαγή σελίδας για τη Hytra: Φεύγει ο σεφ Τάσος Μαντής

Ο διακεκριμένος σεφ, που για αρκετά χρόνια βρισκόταν στην κουζίνα του βραβευμένου με Michelin εστιατορίου Hytra, ανοίγει το δικό του εστιατόριο στο Παγκράτι.

22.09.2021
Αλλαγή σελίδας για τη Hytra: Φεύγει ο σεφ Τάσος Μαντής

Αλλαγές έρχονται για τη βραβευμένη με αστέρι Michelin Hytra και τον ταλαντούχο σεφ της, Τάσο Μαντή. Ο τελευταίος μαθαίνουμε πως ετοιμάζεται να προχωρήσει στο επόμενό του επαγγελματικό βήμα ανοίγοντας καινούργιο εστιατόριο στο Παγκράτι. Την ίδια στιγμή αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζει ο Απόστολος Τραστέλης για τη νέα εποχή του Hytra.

Επισήμως οι ανακοινώσεις θα αρχίσουν να γίνονται από τα μέσα του Σεπτεμβρίου ωστόσο ήδη έχουν ακουστεί πληροφορίες σχετικά με το νέο εστιατόριο του Τάσου Μαντή το οποίο θα ονομάζεται Soil- μια σαφής αναφορά στο οικογενειακό αγρόκτημα του σεφ στο Αλεποχώρι στο οποίο καλλιεργούνται πολλά απ’ τα ξεχωριστά βότανα, φρούτα και λαχανικά που βρίσκουν έπειτα θέση στις γαστρονομικές δημιουργίες του.

Το αγρόκτημα, που όπως είναι γνωστό φροντίζει και ο ίδιος ο πατέρας του σεφ, αναμένεται να αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο, με τα προϊόντα του να καθορίζουν το μενού που θα σερβίρεται στο Soil.

Θα επιστρέψουμε σύντομα, μόλις γνωρίζουμε περισσότερα για τις κινήσεις του Τάσου Μαντή αλλά και όσα έρχονται στη Hytra.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών