ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Around the table: Η αγαπημένη foodie-εμπειρία επιστρέφει με επίκεντρο την ελληνική κουζίνα!

40 δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας μαγειρεύουν ξεχωριστά πιάτα με τοπικά υλικά και μας δίνουν πολλές αφορμές να βρεθούμε γύρω από το ίδιο τραπέζι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

06.06.2024
Around the table: Η αγαπημένη foodie-εμπειρία επιστρέφει με επίκεντρο την ελληνική κουζίνα!

Εκείνο το θαυμάσιο γιουβετσάκι γαρίδας του Βασίλαινα, με καπνιστή ντομάτα, το γευστικότατο καλαμάρι με αγκινάρες αλά πολίτα του Ateno Cook & Deli, αλλά και ο μοσχοβολιστός πετεινός με κριθαράκι, μέλι και φασκόμηλο στο Pharaoh, το κοκκινιστό κρητικό ρίφι που φτιάχνουν στον Αορίτη, η σμυρναίικη κιμαδόπιτα-χιτ στη Φάμπρικα του Ευφρόσυνου και άλλα πολλά εξίσου νόστιμα μας περιμένουν στο φετινό, με ελληνικό άρωμα, «Around the table». Το επιτυχημένο γαστρονομικό project της Mastercard επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά, έχοντας στο επίκεντρο την ελληνική κουζίνα, εστιάζοντας σε τοπικά και εποχικά προϊόντα και συνταγές. Μέχρι τις 16 Ιουνίου 2024, οι κάτοχοι καρτών Mastercard® και λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πιο viral πιάτα της πόλης και να ζήσουν την απόλυτη foodie εμπειρία με την παρέα τους..

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την πλατφόρμα aroundthetable.gr και να κάνετε την κράτησή σας στο εστιατόριο που επιθυμείτε.

40 hot εστιατόρια της Αθήνας –καινούρια και πολυσυζητημένα αλλά και κλασικές αξίες, στις οποίες επιστρέφουμε ξανά και ξανά– καθένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και τους δικούς του μαγειρικούς κώδικες, δημιουργούν 40 ειδικά σχεδιασμένα μενού τα οποία προσφέρονται σε προνομιακές τιμές έως 40€ ανά άτομο. Πιάτα ευρηματικά και παράλληλα οικεία, εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, φτιαγμένα με τοπικά υλικά, δίνουν πολλές αφορμές να βρεθούμε με τους φίλους μας σε τραπέζια στρωμένα σε πεζόδρομους, με σκηνικό την πόλη, σε κήπους και σε ατμοσφαιρικές βεράντες απέναντι από την Ακρόπολη. Εξάλλου, το καλό φαγητό είναι για να το μοιράζεται. Με παρέα το χαίρεσαι ακόμη περισσότερο!

 

Στα δεκάδες στιγμιότυπα του φετινού, καλοκαιρινού Around the table, μάλιστα, προστίθενται κι άλλα. Οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τέσσερις ακόμη ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω της ίδιας πλατφόρμας, και να ανακαλύψουν τη μαγεία της ελληνικής κουζίνας μέσα από αυθεντικές συνταγές, αρωματικά cocktails, μαθήματα μαγειρικής και ελληνικά κρασιά.

Επισκεφτείτε την πλατφόρμα aroundthetable.gr, δείτε τα εστιατόρια που συμμετέχουν φέτος στο Around the table και κάντε εύκολα την κράτησή σας.

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT