ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ανοιχτά Ζυθοποιεία»

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου.

12.06.2019| Updated: 25.06.2021
«Ανοιχτά Ζυθοποιεία»

Ξεναγήσεις, διαδραστικές εμπειρίες όπως σεμινάρια, και φυσικά γευσιγνωσίες μπίρας καθώς και φρέσκιας μπίρας ακόμα και απευθείας από το καζάνι του ζυθοποιού. Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών ανοίγουν για δεύτερη χρονιά τις πόρτες των ζυθοποιείων τους για το κοινό, και υποδέχονται άνευ αντίτιμου τους λάτρεις της μπίρας.

Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί ορισμένες από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας μας, όπου θα μυηθούμε στην απόλαυση του αγαπημένου καλοκαιρινού ποτού. Με αφρό ή χωρίς, σε παγωμένο ποτήρι ή όχι, σε κολωνάτο ή σε ποτήρι με λαβή, απαστερίωτη ή αφλιτράριστη, και άλλες αντίστοιχες απορίες θα λυθούν με ένα ποτήρι μπίρας στο χέρι.

Μια έξοχη ευκαιρία για όλους μας να γνωρίσουμε τα άπαντα του ζύθου, να μάθουμε λεπτομέρειες όπως τα χαρακτηριστικά και την ιστορία του, τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, την πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στην παραγωγή, και φυσικά τα διαφορετικά είδη μπίρας.

Τα μέλη που συμμετέχουν στην δράση για το 2019 είναι τα εξής:

  • Αθηναϊκή Ζυθοποιία
  • ΒΑΠ
  • Ζυθοποιία Πηνειού
  • Ζυθοποιία Σαντορίνης
  • Ζυθοποιία Χίου
  • Κρητική Ζυθοποιία
  • Κρητικές Ζυθοποιίες
  • Μικροζυθοποιία Μυκόνου
  • Μικροζυθοποιία Septem
  • Μικροζυθοποιία Σερρών και Β. Ελλάδος
  • Ολυμπιακή Ζυθοποιία
  • Πρότυπη Συνεργατική Νανοζυθοποιία

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκουμε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών www.ellinikienosizithopoion.gr.

Για κάποιες δράσεις, ζητείται προεγγραφή ή /και τηρείται σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών