ΕΞΟΔΟΣ

Από εκλέρ μέχρι μαντί στο My 1 Cuisine

Με ένα μούλτι κούλτι μενού συστήνεται στο ελληνικό κοινό ο σεφ Μιράν Γιαγτζιάν στο εστιατόριο My 1 Cuisine στο Μοσχάτο.

14.11.2017

Αλμυρό εκλέρ με κρέμα ρεβυθιού, τσίζκεϊκ χαρουπιού με κρέμα ελληνικών τυριών, μαντί. Με ένα μούλτι κούλτι μενού συστήνεται στο ελληνικό κοινό ο σεφ Μιράν Γιαγτζιάν, Έλληνας με αρμενική καταγωγή και μαγειρική εμπειρία στη Γαλλία, όπου εργάστηκε σε βραβευμένες κουζίνες. Για πρώτη φορά εμφανίζεται στη χώρα μας σε κουζίνα που απευθύνεται σε ευρύ κοινό, ως εστιάτορας και σεφ ταυτόχρονα. Έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, ωστόσο η κουζίνα χρειάζεται καλύτερο συντονισμό και παράλληλα το σφιχτό μενού έχει ανάγκη από πιο ξεκάθαρο κόνσεπτ. Η σάλα του εστιατορίου με την υπέροχη αισθητική είναι σχεδιασμένη με περίσσιο γούστο.


My 1 Cuisine,
Μεταμορφώσεως 27, Μοσχάτο,
Τ/210-48.28.131

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών