ΕΞΟΔΟΣ

Απόλαυση α λα ιταλικά!

Νέο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.

07.05.2018| Updated: 25.06.2021
Απόλαυση α λα ιταλικά!

Αφιέρωµα: Η cucina povera της Τοσκάνης. Οι πλούσιες γεύσεις τής πιο ιδιαίτερης τοπικής κουζίνας της Ιταλίας: Οι πλέον εµβληµατικές συνταγές για µακαρονάδες, όσπρια, ψωµιά, ψαρικά και κρεατικά.

Τοπική κουζίνα – Ανακάλυψη: Στο Σίγρι, ένα µικρό ψαροχώρι της Λέσβου, «µαγειρέψαµε» 
θεσπέσιους ψαροµεζέδες. Αυθεντικές συνταγές από ντόπιους µάγειρες.

Ελλήνων πίτες: Ρουµελιώτικες πίτες. Δυνατές γεύσεις που θα θυµόµαστε για καιρό.

Εποχής: Μοναδικές συνταγές µε φράουλες, από τη Νένα Ισµυρνόγλου.

Σαλάτες: Ο αρακάς δεν γίνεται µόνο λαδερός.

Τα µυστικά των σεφ: Το νέο παστίτσιο του «Γαστρονόµου», διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Νέα ελληνική κουζίνα: Ένα διαφορετικό αρνάκι στη γάστρα, από τον Αστέριο Κουστούδη.

Ζαχαροπλαστείο: Ιταλικά γλυκά µοναδικής νοστιµιάς, µε την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

Ακόµη: Ψαροφαγία από τον Λευτέρη Λαζάρου, σπανακοτηγανίτες µε φέτα για το πρωινό, 
ψωµί µε µέλι και λεβάντα, εύκολα aperitivo, νοστιµιές µε σπαράγγια στο πι+φι.

Και όπως πάντα, το µηνιαίο µενού. 24 (!) απλές, ευφάνταστες συνταγές για το καθηµερινό τραπέζι: λαδερά, όσπρια, κρεατικά, ψαρικά, ζυµαρικά, πουλερικά.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών