Αφιέρωµα: Η cucina povera της Τοσκάνης. Οι πλούσιες γεύσεις τής πιο ιδιαίτερης τοπικής κουζίνας της Ιταλίας: Οι πλέον εµβληµατικές συνταγές για µακαρονάδες, όσπρια, ψωµιά, ψαρικά και κρεατικά.
Τοπική κουζίνα – Ανακάλυψη: Στο Σίγρι, ένα µικρό ψαροχώρι της Λέσβου, «µαγειρέψαµε» θεσπέσιους ψαροµεζέδες. Αυθεντικές συνταγές από ντόπιους µάγειρες.
Ελλήνων πίτες: Ρουµελιώτικες πίτες. Δυνατές γεύσεις που θα θυµόµαστε για καιρό.
Εποχής: Μοναδικές συνταγές µε φράουλες, από τη Νένα Ισµυρνόγλου.
Σαλάτες: Ο αρακάς δεν γίνεται µόνο λαδερός.
Τα µυστικά των σεφ: Το νέο παστίτσιο του «Γαστρονόµου», διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη.
Νέα ελληνική κουζίνα: Ένα διαφορετικό αρνάκι στη γάστρα, από τον Αστέριο Κουστούδη.
Ζαχαροπλαστείο: Ιταλικά γλυκά µοναδικής νοστιµιάς, µε την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.
Ακόµη: Ψαροφαγία από τον Λευτέρη Λαζάρου, σπανακοτηγανίτες µε φέτα για το πρωινό, ψωµί µε µέλι και λεβάντα, εύκολα aperitivo, νοστιµιές µε σπαράγγια στο πι+φι.
Και όπως πάντα, το µηνιαίο µενού. 24 (!) απλές, ευφάνταστες συνταγές για το καθηµερινό τραπέζι: λαδερά, όσπρια, κρεατικά, ψαρικά, ζυµαρικά, πουλερικά.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή