ΕΞΟΔΟΣ

Απόλαυση α λα ιταλικά!

Νέο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.

07.05.2018

Αφιέρωµα: Η cucina povera της Τοσκάνης. Οι πλούσιες γεύσεις τής πιο ιδιαίτερης τοπικής κουζίνας της Ιταλίας: Οι πλέον εµβληµατικές συνταγές για µακαρονάδες, όσπρια, ψωµιά, ψαρικά και κρεατικά.

Τοπική κουζίνα – Ανακάλυψη: Στο Σίγρι, ένα µικρό ψαροχώρι της Λέσβου, «µαγειρέψαµε» 
θεσπέσιους ψαροµεζέδες. Αυθεντικές συνταγές από ντόπιους µάγειρες.

Ελλήνων πίτες: Ρουµελιώτικες πίτες. Δυνατές γεύσεις που θα θυµόµαστε για καιρό.

Εποχής: Μοναδικές συνταγές µε φράουλες, από τη Νένα Ισµυρνόγλου.

Σαλάτες: Ο αρακάς δεν γίνεται µόνο λαδερός.

Τα µυστικά των σεφ: Το νέο παστίτσιο του «Γαστρονόµου», διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Νέα ελληνική κουζίνα: Ένα διαφορετικό αρνάκι στη γάστρα, από τον Αστέριο Κουστούδη.

Ζαχαροπλαστείο: Ιταλικά γλυκά µοναδικής νοστιµιάς, µε την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

Ακόµη: Ψαροφαγία από τον Λευτέρη Λαζάρου, σπανακοτηγανίτες µε φέτα για το πρωινό, 
ψωµί µε µέλι και λεβάντα, εύκολα aperitivo, νοστιµιές µε σπαράγγια στο πι+φι.

Και όπως πάντα, το µηνιαίο µενού. 24 (!) απλές, ευφάνταστες συνταγές για το καθηµερινό τραπέζι: λαδερά, όσπρια, κρεατικά, ψαρικά, ζυµαρικά, πουλερικά.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών