ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Athens Rum & Whisky Festival ξανά

21 και 22 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για ρούμι, ουίσκι, πούρο και σοκολάτα, στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

20.09.2019| Updated: 25.06.2021
Athens Rum & Whisky Festival ξανά

21 και 22 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε το Athens Rum & Whisky Festival ξανά και δίνουμε ραντεβού για ρούμι, ουίσκι, πούρο και σοκολάτα, στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Οι δυο μεγάλες αγάπες των μπαρτέντερ, αλλά και κάθε οπαδού του fine drinking, αποτελούν το αντικείμενο του φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το κύρος και την επιτυχία του εγγυώνται οι δύο συνδιοργανωτές, το γνωστό κοκτέιλ μπαρ του κέντρου Baba Au Rum («World’s 50 Best Bars») και η ελληνική ομάδα του διεθνή οδηγού ποτών, κοκτέιλ και μπαρ, το Difford’s Guide Greece («Best Cocktail Writing Publication in the World»).

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, κοινό και επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις κατηγορίες, να εντρυφήσουν στην ιστορία και στην κληρονομιά, στην μοναδικότητα αλλά και στον τρόπο ανάμειξης και απόλαυσης των δύο αποσταγμάτων. Καθένας θα μπορεί να δοκιμάσει τα διαφορετικά brand σε ρούμι και ουίσκι, ανάμεσα στα οποία και σπάνιες ετικέτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ultra Premium Lounge, στο οποίο θα σερβίρονται premium και super premium ετικέτες σε ρούμι και ουίσκι. Μέσω της πλατφόρμας του Fun Cocktail Making θα παρακολουθήσουμε το making of διάσημων κλασικών κοκτέιλ υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών, ενώ παράλληλα μπορούμε να συμμετέχουμε σε ποικίλα σεμινάρια και γευσιγνωσίες, αλλά και να αγοράσουμε το ρούμι ή το ουίσκι της προτίμησής μας από το χώρο του πωλητηρίου.

Μια ευχάριστη έκπληξη θα μας περιμένει στον εξωτερικό χώρο του Hilton Athens, δίπλα στην πισίνα, όπου θα ξεφυτρώσει για τις 2 ημέρες του φεστιβάλ ένα μεγάλο pop up bar το οποίο θα λειτουργεί από την ομάδα του Baba Au Rum και θα σερβίρει πρωτότυπα cocktail με βάση το ρούμι και το ουίσκι, σε όλη την διάρκεια του διημέρου. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με γεύση από σοκολάτα και άρωμα πούρου: θα ανακαλύψουμε ξελογιαστικούς συνδυασμούς με τις αδερφές ψυχές των δύο αποσταγμάτων, που δεν είναι άλλα από το πούρο και τη σοκολάτα. Κι έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε τα πάντα για τα ιδανικά ταιριάσματα, μετατρέποντας την απόλαυση του συνδυασμού τους σε αξέχαστη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο www.diffordsguide.com

Σάββατο και Κυριακή, 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019, 14:00-22:00 Hilton Athens: Αίθουσες Thalia, Λεωφ. Βας. Σοφίας 46, 11528, Αθήνα

Πληροφορίες εισιτηρίων: Μονοήμερο εισιτήριο Γενικής εισόδου: 15 ευρώ (περιλαμβάνει 1 cocktail)

Διήμερο εισιτήριο Γενικής εισόδου: 20 ευρώ (περιλαμβάνει 2 cocktail)

Premium εισιτήριο για μία ημέρα: 30 ευρώ (περιλαμβάνει εισιτήριο γενικής εισόδου, είσοδο στο Premium Lounge με 5 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες και 1 cocktail)

Premium εισιτήριο για μία ημέρα, για δύο άτομα: 50 ευρώ (περιλαμβάνει 2 εισιτήρια γενικής εισόδου, 2 εισόδους για το Premium Lounge με 6 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες και 2 cocktail)

Προπώληση μέσω του viva

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών