ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

Ο διάσημος σεφ - συγγραφέας, ο οποίος είχε γυρίσει τον κόσμο ανακαλύπτοντας γαστρονομικούς θησαυρούς, έδωσε τέλος στη ζωή του.

08.06.2018| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP
Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

Ο διάσημος σεφ – συγγραφέας, ο οποίος είχε γυρίσει τον κόσμο ανακαλύπτοντας γαστρονομικούς θησαυρούς, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την ανακοίνωση θανάτου του 61χρονου Αμερικανού σεφ Anthony Bourdain και ο τοίχος του στο Facebook έχει γεμίσει σχόλια θαυμαστών του. Κάτω από το τελευταίο του ποστ, που έγινε 5 μέρες πριν, για την προώθηση της εκπομπής του “Parts Unknown”, που προβάλλεται στο CNN, άνθρωποι από όλον τον κόσμο αφήνουν τα συλλυπητήριά τους και αναρωτιούνται αν είναι αληθινή η είδηση του θανάτου του. Η ανακοίνωση του CNN επιβεβαιώνει το γεγονός: ο βραβευμένος με EMMY σεφ, αυτοκτόνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Στρασβούργο της Γαλλίας, όπου βρισκόταν για γυρίσματα.

«Με μεγάλη λύπη, επιβεβαιώνουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου, Anthony Bourdain. Η αγάπη για την περιπέτεια, για καινούριους φίλους, για το καλό φαγητό και ποτό και βέβαια για τις ξεχωριστές ιστορίες ανά τον κόσμο, τον έκαναν έναν μοναδικό παραμυθά. Τα ταλέντα του δε σταμάτησαν ποτέ να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψει πάρα πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη και την οικογένειά του σε αυτήν την απίστευτα δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση του CNN, του τηλεοπτικού καναλιού, όπου, από το 2013, προβαλλόταν η εκπομπή του Anthony Bourdain, Parts Unknown.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών