ΕΞΟΔΟΣ

Χειμώνας στην κουζίνα μας

Ένα συλλεκτικό τεύχος που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

05.11.2018

Οι καλύτεροι Έλληνες σεφ παρουσιάζουν την απόλυτη comfort κουζίνα σε 75 χειμωνιάτικες συνταγές που θα αφήσουν εποχή! Σούπες, πίτες, τάρτες, μαγειρευτά, ριζότι, μακαρονάδες, ψαρικά και κρεατικά σε εύκολους, πρωτότυπους, πεντανόστιμους συνδυασμούς.

Ακόμη:

  • Φιλέτο κοτόπουλο στο άψε-σβήσε: 5 εύκολα βραδινά γεύματα με υλικά από το σούπερ μάρκετ.
  • Τα Κλασικά: Το τέλειο παστίτσιο και όλα τα μυστικά του από τον Χριστόφορο Πέσκια
  • Σαλάτες: Η χωριάτικη του χειμώνα. Διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
  • Εργαστήρι: Να πώς φτιάχνεται ο τέλειος πουρές πατάτας. 
  • Πρωινό με αριάνι και κεφίρ, στιφάδο με κουνέλι και κάστανα, γιουβαρλάκια με ξινολάχανο.

Μαζί: Βραβεία Ποιότητας 2018

Τα προϊόντα της χρονιάς, πού τα βρίσκουμε, ποιοι τα παράγουν. Οι ιστορίες των παραγωγών, όλο το ρεπορτάζ από τη γιορτή και τα εδέσματα που ετοίμασαν οι σεφ του “Γ”.

Ένα συλλεκτικό τεύχος που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών