ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνικό και πολυβραβευμένο

Ενα ακόμη βραβείο για την εταιρεία ELAION στον Διεθνή Διαγωνισμό της Ζυρίχης, όπου τα οργανοληπτικά στοιχεία κάθε ελαιολάδου αναλύονται από το Πανεπιστημιακό Εργαστήριο της πόλης …

20.05.2016| Updated: 25.06.2021
Ελληνικό και πολυβραβευμένο

Ενα ακόμη βραβείο για την εταιρεία ELAION στον Διεθνή Διαγωνισμό της Ζυρίχης, όπου τα οργανοληπτικά στοιχεία κάθε ελαιολάδου αναλύονται από το Πανεπιστημιακό Εργαστήριο της πόλης με επικεφαλής την Annette Bongartz, έρχεται να προστεθεί στην λίστα των βραβείων της εταιρείας ΕΛΑΙΟΝ στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. 

Το πρώτο που βραβεύθηκε ήταν το Finest Bio Κοθρέικης ποικιλίας που ξεχώρισε ως Best of Greece το 2014. Φέτος με την ίδια διάκριση βραβεύθηκε το Fresh Βio Κορωνέικης ποικιλίας. 

Το Ελβετικό πάνελ αποτελείται από 35 ειδικούς και είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου για οργανοληπτικές εκτιμήσεις από το 2013. 

Εμείς στον Γαστρονόμο, που είχαμε βραβεύσει τον Κωνσταντίνο Σκριβάνο, δημιουργό της ΕΛΑΙΟΝ, ήδη από το 2009, συγχαίρουμε από καρδιάς τον κ. Σκριβάνο για την επιμονή του στην ποιότητα και για την άξια αντιπροσώπευση του ελληνικού ελαιοδάδου στο εξωτερικό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών