ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα δυναμικό ντουέτο έρχεται στην Αθήνα

Οι Luca Cinalli & Gabriele Manfredi έρχονται στο Noel για ένα μοναδικό guest bartending στις 10 Απριλίου & ένα masterclass στις 11 Απριλίου.

05.04.2019| Updated: 25.06.2021
Ένα δυναμικό ντουέτο έρχεται στην Αθήνα

Οι Luca Cinalli & Gabriele Manfredi έρχονται στο Noel για ένα μοναδικό guest bartending στις 10 Απριλίου & ένα masterclass στις 11 Απριλίου.

Θέλετε να πιείτε περιποιημένα κοκτέιλ από δυο σημαντικούς μαέστρους του bar; Στις 10 Απριλίου στο Noel, το μπαρ του κέντρου που μας έκανε να σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα 365 μέρες το χρόνο, φέρνει στην Αθήνα δυο κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου bartending, τους Luca Cinalli και Gabriele Manfredi, head bartenders και bar managers σε θρυλικά bars του Λονδίνου όπως το Nightjar και το Oriole. Το βράδυ της Τρίτης θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια από τα πιο εμβληματικά τους κοκτέιλ. Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 11 Απριλίου, οι δυο επιδέξιοι Ιταλοί θα παρουσιάσουν τεχνικές που φέρουν την υπογραφή τους με ιδιαίτερα υλικά σε ένα masterclass για μυημένους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες που θα διαρκέσει 5 ώρες. Σε αυτό το διάστημα θα παρουσιάσουν την φιλοσοφία τους γύρω από τα μενού των μπαρς και θα αναπτύξουν ιδέες για πρωτότυπα κόνσεπτ, δημιουργικά κοκτέιλ και γαρνιτούρες, αλλά και για την ζύμωση, που θεωρείται παγκόσμιο trend στην γαστρονομία. Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα δείξουν τεχνικές πίσω από το μπαρ, μέσα από την δική τους μεγάλη εμπειρία. Στο σεμινάριο παρέχεται απευθείας μετάφραση. Για να κλείσετε μια από τις λίγες θέσεις του masterclass αλλά και για επιπλέον πληροφορίες καλέστε στα 6945-934359 και 6941-686883. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 60 €. Ραντεβού στο Noel Blue.


Noel, Κολοκοτρώνη 59Β, Αθήνα, Τ/211-21.59.534.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών