ΕΞΟΔΟΣ

Ένας χρόνος Tsou.gr και το 1 ο φεστιβάλ ΑΝΩ

Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στα ούζα, στην προβολή και στην ανάδειξή τους. Στο ειδυλλιακό καφενείο «Συριανών Καφεποτείον» μαζευτήκαμε το περασμένο Σάββατο για να ευχηθούμε χρόνια πολλά …

20.06.2017| Updated: 25.06.2021
Ένας χρόνος Tsou.gr και το 1 ο φεστιβάλ ΑΝΩ

Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στα ούζα, στην προβολή και στην ανάδειξή τους. Στο ειδυλλιακό καφενείο «Συριανών Καφεποτείον» μαζευτήκαμε το περασμένο Σάββατο για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στη πρώτη επέτειο της ιστοσελίδας Tsou Greece που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του εθνικού μας ποτού, της ιστορίας του, αλλά και της προβολής των εξελίξεων του κλάδου της ποτοποιίας.

Η ανανεωμένη έκδοση της ιστοσελίδας Tsou Greece που διαχειρίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων και με εμπνευστή και ιδρυτή της τον Χάρη Βεκρή, γιόρτασε παρέα με καλεσμένους δημοσιογράφους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κυκλάδες, παρουσιάζοντας της επιτυχίες και τα μελλοντικά της σχέδια, τσουγκρίζοντας με τι άλλο, καλό ουζάκι και μεζέδες που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του Συριανών Καφεποτείον και το παντοπωλείο του Κώστα Πρέκα.

Η επέτειος του Tsou.Greece γιορτάστηκε στα πλαίσια της παρουσίασης του «ΑΝΩ» που είναι το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου που θα διεξαχθεί στο Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου από τις 21 – 26 Αυγούστου 2017, με διοργανωτή την Καθολική Επισκοπή Σύρου. Το φεστιβάλ έχει στόχο του να αναδείξει πλήρως τις ηχητικές δυνατότητες του εκκλησιαστικού οργάνου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου, το οποίο είναι το αρχαιότερο εκκλησιαστικό όργανο που λειτουργεί σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και να προβάλει τις δυνατότητες που έχει τόσο ως σολιστικό όργανο, όσο και ως όργανο συνοδείας άλλων μουσικών οργάνων.

Προγραμματισμένες συναυλίες:

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
Ελένη Κεβεντσίδου, εκκλησιαστικό όργανο Ηλίας Γυφτονικολός, βιολί

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
Στράτος Γκιουλμπάνογλου, εκκλησιαστικό όργανο Γιάννης Καϊκης, τρομπόνι

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
Χρήστος Παρασκευόπουλος, εκκλησιαστικό όργανο Ιωάννα Βασιλική Κοράκη, μέτζο σοπράνο

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών